Koje su najlepše igračke za devojčice koje im možete pokloniti?

Igranje za decu predstavlja najvažniji i najlepši deo dana, ali i čitavog odrastanja, zbog toga deca uvek žele da imaju savršene igračke iz snova. Devojčicama je veoma bitno da imaju lepe igračke koje će svima pokazivati, zato su njima igračke omiljeni poklon. Koja god prilika da je u pitanju, devojčicama uvek možete pokloniti igračke i izmamiti im osmeh na lice.

U nastavku vam predstavljamo nekoliko najlepših igračaka za devojčice koje su popularne i koje će im pružiti sate zabave i kreativnosti ako im ih poklonite.

Barbike – svima omiljene lutke

Barbike lutke su ne samo igračke, već i simbol lepote, mode i mašte za devojčice širom sveta. Svaka devojčica koja poseduje barbiku ima priliku da se izrazi kroz igru, istražuje različite stilove i oblači svoju lutku prema sopstvenom ukusu.

barbika-lutka-parfem
barbika-lutka-parfem

Continue reading “Koje su najlepše igračke za devojčice koje im možete pokloniti?”

Under Armour – najbrže rastući brend na polju atletske opreme

Piše: Sonja Todorović

Under Armour je kompanija sportske opreme koja je svojim uspehom već prestigla Adidas, a preti da ugrozi tron koji godinama drži Nike. Ovaj najbrže rastući brend na polju atletske opreme postoji od 1996. godine, a neverovatnom brzinom je došao u sam vrh među opasnom konkurencijom. Inovativni marketing i kreativni pristup poslu su zaštitni znak poslovanja Under Armour-a. Oni misle „izvan kutije“, a to se pokazalo kao vrlo smeo, ali i uspešan metod, koji ih je učinio važnim igračima u svetu sporta.

Continue reading “Under Armour – najbrže rastući brend na polju atletske opreme”

Kako se savršeno obući za doček Nove godine?

Najluđa noć je pred nama i dok mnogi još nisu odlučili gde će se naći kad veče otkuca ponoć, još više njih je u potrazi za savršenim komadom odeće koji će upotpuniti atmosferu za taj poseban dan. 

Podrazumeva se da vas Nova godina mora dočekati u najboljem izdanju, kako bi se takva atmosfera nastavila i ubuduće. Zato vam donosimo savete kako da izgledate najbolje sebi i drugima. Continue reading “Kako se savršeno obući za doček Nove godine?”

Zašto su igra i igračke nezamenljive u dečijem odrastanju

Igra i igračke su oduvek bile sastavni deo dečjeg života i odrastanja. Pored toga što stvaraju osećaj zadovoljstva, one utiču i na formiranje ličnosti deteta. Iako su se igre, pa i modeli igračaka, umnogome izmenile u odnosu na vreme kada smo mi bili deca, njihova svrha je ostala potpuno ista. Uroniti u jedan imaginaran svet, pun slobode, mašte, nemogućih dešavanja i nestvarnih okolnosti – svet kakav jedino igra može da stvori. A mališani takav svet prosto obožavaju i maksimalno mu se predaju, crpeći izvore svih svojih ideja, intelektualnih sposobnosti, skrivenih težnji i naizgled malih snova. 

Continue reading “Zašto su igra i igračke nezamenljive u dečijem odrastanju”

Kako unaprediti veštine upravljanja vremenom?

Moglo bi se reći da u modernom načinu života većini nedostaje isto – više slobodnog vremena. Sigurno Vam se ponekad (ili često) desi da se osećate pod pritiskom zbog gustog dnevnog rasporeda, previše posla ili obaveza. Da li ponekad imate utisak da, kako vreme odmiče, imate sve više zadataka pred sobom, a sve manje imate vremena da ih obavite? Želeli biste da imate dovoljno vremena da obavite sve obaveze bez stresa, a potom izdvojite ostatak dana za odmor, hobi ili učenje?

Continue reading “Kako unaprediti veštine upravljanja vremenom?”

Koji model automobila iznajmiti za vožnju u Nišu i okolini?

Ukoliko poslom ili sa bilo kojom drugom namerom dođete u Niš vredi ga obići i upoznati se sa njegovim znamenitostima i turističkim sadržajima koje svojim gostima pruža. Niš je grad u kome je rođen Konstantin Veliki. Grad ustanika i ratna prestonica Srbije u prve dve godine Prvog svetskog rata. Grad bogate istorije ali i prelepe prirode i dobrih i gostoljubivih ljudi. 

Ako u Niš niste došli svojim autom a ne volite da se vozite javnim prevozom, dok vam je taksi preskup, rent a car iznajmljivanje je možda najbolja opcija. Međutim, prilikom iznajmljivanja automobila morate dobro razmisliti i uzeti u obzir vaše potrebe i okolnosti u kojima se nalazite. 

Continue reading “Koji model automobila iznajmiti za vožnju u Nišu i okolini?”

Uloga i značaj kalcijuma u organizmu

Kalcijum je jedan od najbitnijih i najzastupljenijih minerala u našem telu. Igra važnu ulogu i neophodan je za obavljanje mnogih funkcija  u našem orgnizmu, kao što su cirkulacija krvi, pokretanje mišića i rast i razvoj kostiju.

Kalcijum, takođe pomaže da se prenesu signali iz mozga u druge delove tela, održavajući normalnu funkciju srca, nerava i drugih organa u telu.  Continue reading “Uloga i značaj kalcijuma u organizmu”

Povećajte produktivnost uz ove trikove za organizaciju radnog prostora

Možda u ovom trenutku mislite kako je organizovanje kancelarijskog prostora gubljenje vremena, jer će se nered napraviti već za nekoliko dana, ali kada biste zaista znali koliko vas neorganizovanost košta, razmislili biste dva puta. Ovde ne govorimo o povremenom sređivanju i zatvaranju nesređenih papira u radni sto, tako da se ne vidi i stvori iluziju čistog ambijenta. Relativno uredan i sređen kancelarijski prostor otvara put ka većoj produktivnosti i manje izgubljenom vremenu, kako za vas, tako i za vaše saradnike.

Continue reading “Povećajte produktivnost uz ove trikove za organizaciju radnog prostora”

4 faktora koji utiču na zdravlje kože

Izgled i zdravlje naše kože su u velikoj meri povezani sa kompletnim zdravljem i stanjem organizma, pa su i faktori koji utiču na njih dosta slični najbitnijim faktorima po naše zdravlje. Koža je najveći organ našeg tela. Kada je zdrava, pruža nam odličnu zaštitu od okoline, ali kada je oštećena ili iziritirana njena sposobnost da nas zaštiti se smanjuje.  Continue reading “4 faktora koji utiču na zdravlje kože”