collapse

* Korisnik

 
 
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

* Izdvajamo

* Statistika

 • stats Ukupno članova: 13.238
 • stats Ukupno poruka: 152.069
 • stats Ukupno tema: 10.583
 • stats Ukupno kategorija: 6
 • stats Ukupno foruma: 72
 • stats Najviše prisutnih korisnika: 1.211

Autor Tema: Pravilnik foruma (poslednja izmena: 19.2.2009.)  (Pročitano 14079 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže sanja

 • Administrator
 • Meraklija
 • *****
 • Poruke: 4.733
 • Pol: Žena
 • llama, llama, duck!
  • Pogledaj profil
Pravilnik foruma (poslednja izmena: 19.2.2009.)
« poslato: 09.07.2008. 23:22 »
GradNiš.net Pravilnik

Želimo Vam iskrenu dobrodošlicu na GradNiš.net forum. Pozivamo Vas da aktivno učestvujete u diskusijama i time doprinesete razvoju zajednice. Ipak, kao i u svim socijalnim krugovima i ovde postoje pravila ponašanja koja morate poštovati kako bi forum bio fer, korektan i ugodan za sve. Prijavljivanjem na Forum Vi se slažete da ćete poštovati dole navedena pravila.

GradNiš.net je sajt u privatnom vlasništvu sa slobodnim pristupom, uz obaveznu registraciju radi pisanja poruka. Korišćenje naših servisa je privilegija, a ne pravo i može svakom korisniku biti uskraćeno u svakom trenutku odlukom administratora foruma.


Registracija

Učestvovanje na forumu (čitanje) je slobodno i besplatno, dok je za aktivno učestvovanje (pisanje) neophodna registracija. Registracija na forumu je besplatna.
Prijavljivanjem i učestvovanjem na forumu prihvatate da postoje izvesni rizici za koje administratori foruma ne snose odgovornost:
  - prekida u radu foruma
  - nestanka informacija ili vaših poruka
  - mogućnost da vas neko treći kontaktira ili uznemirava ako otkrijete svoje lične podatke.
Korišćenje informacija preuzetih sa foruma je isključivo na vlastitu odgovornost. Sadržaj poruke predstavlja lični stav autora poruke. Administratori i urednici foruma ne daju nikakve garancije po pitanju tačnosti, autentičnosti, zakonitosti, punovažnosti, kvaliteta, kompletnosti ili aktuelnosti poruka na forumu.
Administratori foruma ne štite autorska prava autorima poruka ili tekstova na forumu. Ostavljanjem poruke na forumu, korisnik mora da prihvati činjenicu da tu poruku ili delove poruke može preuzeti bilo ko. Takodje, korisnik daje pravo administratorima foruma da objave ili distribuiraju tu poruku ili delove poruke na bilo koji način, u bilo kojoj formi i na bilo kom mediju, bez obaveze isplate bilo kakve nadoknade.
Administratori foruma ne daju garanciju, ali će težiti tome, da će forum raditi bez prekida ili bez tehničkih problema.


Prava korisnika

Korisnik ima pravo da otvori novu temu ili piše u već otvorenoj temi. Kad otvarate novu temu, istu treba postaviti na odgovarajuće mesto. Ako smatraju da tema ne pripada mestu gde je postavljena moderatori i administratori foruma će je premestiti na odgovarajuće mesto.
Svaki korisnik ima pravo da slobodno iznese svoje mišljenje o nekom pitanju, ali pri tome mora da poštuje pravila ponašanja. Prilikom otvaranja tema ili pisanja odgovora, korisnici su dužni da poštuju ovaj pravilnik, naročito deo koji se odnosi na način pisanja i zabrane na forumu. Ukoliko korisnik sajta nenamerno prekrši ovaj pravilnik, moderatori sajta će mu obrisati spornu poruku, a on će biti zamoljen da pročita ovaj pravilnik. Ukoliko korisnik nastavi da krši pravilnik, često i/ili namerno, njegovo ponašanje će biti sankcionisano.
Moderatori, brisanjem poruka (koji je u suprotnosti sa ovim pravilnikom), uglavnom samo žele da održavaju red na sajtu, kako bi diskusije bile što konstruktivnije i bolje.
Moderatori i administratori su tu da bi pomogli korisnicima foruma. Svaki korisnik koji ima neki tehnički problem ili pitanje u vezi rada foruma može se obratiti za pomoć privatnom porukom, e-mailom ili javno u forumu Predlozi i pitanja.
Korisnici imaju pravo da ulože prigovor na rad moderatora ili administratora. Ukoliko korisnik smatra da su povređena njegova prava ili da je oštećen na bilo koji način postupkom moderatora ili administratora foruma, može svoj prigovor uputiti korišćenjem privatne poruke ili e-maila. Moderatori i administratori moraju u najkraćem roku da daju obrazloženje. Ako posle obrazloženja moderatora ili administratora korisnik nastavi sa daljim pitanjima ili zahtevima za izmenom odluke njegovo ponašanje biće sankcionisano na najstroži način.
Ukoliko korisnik smatra da privatna poruka upućena njemu, krši njegova prava i/ili ovaj pravilnik, jedini način da se to reguliše je upravo prijavljivanje te poruke. Opcija Prijavi administratoru je data pored svake poruke. Prijava se može dostaviti svima ili samo određenom administratoru. GradNiš.net ne odgovara i ne želi da utiče na lične razmirice između članova.
Slično, ukoliko korisnik u javnom delu foruma vidi poruku i/ili temu koja krši neku odredbu pravilnika, dužan je da koristi opciju Prijavi uredniku. Prozivanje uredničkog i administratorskog tima na toj temi će se sankcionisati.
Pokretanje javnih tema o kritikovanju rada urednika nije dozvoljeno i biće sankcionisano zabranom pisanja na forumu ili potpunom zabranom pristupa (ban) forumu.


Sankcije

Korisnik koji prekrši pravila ponašanja na forumu može biti opomenut ili suspendovan (banovan) sa foruma. Opomena se dobija javno ili putem privatne poruke. Biće opomenut svaki korisnik koji se ne pridržava pravila o načinu pisanja na forumu.
Krajnja mera koji mogu primeniti opšti urednici i administratori je suspenzija (ban). Banovan će biti onaj korisnik koji je opomenut i koji ponovo krši neko od pravila. U slučaju krajnje nedoličnog ponašanja korisnik može biti banovan i bez prethodnog upozorenja. Ban može biti na određeno i neodređeno vreme, o trajanju bana odlučuju administratori foruma.


Način pisanja

Pri slanju poruka, korisnici ovog sajta su dužni da pre svega poštuju ovaj pravilnik. Vaspitanje (a i pravilnik) nalaže da se poštuje mišljenje drugih ljudi, da se ne vređaju, provociraju, niti omaložavaju drugi korisnici (ni na forumu, ni preko privatnih poruka), da se ne vređaju, provociraju, niti omaložavaju moderatori i administratori (ni na forumu, ni preko privatnih poruka, ni preko e-mail-a).
Korisnici GradNiš.net-a mogu raspravljati i pisati o različitim temama, ako su prevashodno svrsishodne. To podrazumeva da:
 - mogu pomoći ostalim korisnicima, a ne da prerastu u chat,
 - sadrže korisne informacije do kojih mnogi korisnici ne dolaze lako na drugim mestima, informacije moraju biti jednostavno razmeštene i lake za pretragu,
 - nisu tračevi, teorije van zvanične nauke, kvazi-naučne teme, teorije zavera i, pre svega, neproverene alternativne metode, koje mogu štetiti korisnicima,
 - ne krše postojeće zakone naše države.

Nemojte pisati tekst VELIKIM SLOVIMA. Pisanje velikim slovima smatra se vikanjem. Nemojte koristiti obojena slova (osim u specijalnim situacijama kada treba neka važna rečenica da se naglasi mada je i tada bolje koristiti “masna”, bold slova). Ne preterujte sa korišćenjem smajlija, kao i sa korišćenjem znakova uzvika i znakova pitanja.

Jednu poruku ili pitanje ne ponavljajte više puta, u raznim diskusijama i forumima. Dovoljno je samo jednom napisati poruku ili pitanje i post će sasvim sigurno biti pročitan. U okviru jedne teme ne postavljajte pitanja koja nisu vezana za tu temu i ne skrećite na drugu temu. Ukoliko u nekoj temi želite da nadovežete drugu diskusiju, otvorite novu temu i ostavite link ka njoj. Nemojte ostavljati poruke koje nemaju veze sa temom gde pišete. Ako procene da poruke ne odgovaraju naslovu teme moderatori i administratori mogu da obrisu, premeste ili podele suvišne poruke. Nemojte skretati tok diskusije radi šale i zabave. Šale u okviru smislene poruke su dobrodošle, ali odgovor čija je jedina uloga da se našalite u vezi sa temom biće obrisan.

Nemojte bez potrebe citirati poruke. Citirajte delove poruke na koje se odnosi odgovor. Brišite delove citata i ostavite samo ono što je zaista neophodno. Ako se poruka na koju odgovarate nalazi odmah iznad vaše, nema potrebe za citiranjem jer je jedan pogled na gore dovoljan da se vidi na šta tačno odgovarate. Ako odgovarate na neku poruku u nizu ili na više njih, koristite umerene [ quote ] [ /quote ] tagove da bi ostalima dali do znanja na koji deo teksta se vaš odgovor odnosi. NIKAKO nemojte dozvoliti da citat predstavlja veći deo vaše poruke.

Koristite blagodet koju nam nudi pretraga foruma i prvo pretražite ima li odgovora na Vaše pitanje a tek onda postavite novu temu. Ukoliko tema već postoji, pročitajte sta je već napisano, pa ostavite svoj komentar. Moderatori i administratori imaju pravo da premeste, obrišu ili spoje temu sa već postojećom ako utvrde da tema istog ili sličnog sadržaja već postoji.

Prilikom otvaranja nove diskusija (tj. kada se piše nova poruka), naslov poruke mora biti u skladu sa temom o kojoj se piše. Nije dobro pisati naslove tipa "Pomoć", "Da li..", "Problem", itd, gde se iz naslova ne može zaključiti o čemu se radi. Naslov mora biti smišljen tako da se iz njega može zaključiti o čemu se radi, da ne bi korisici bespotrebno otvarali poruku ukoliko ih ne interesuje tema. Kad otvarate novu temu nemojte samo da postavite pitanje, npr. "Šta mislite o ...", već prvo napišite Vaše mišljenje pa tek onda pitajte.

Dijalog na forumu je ZABRANJEN. Razgovor koji se tiče samo članova koji u njemu učestvuju treba voditi privatnim porukama, e-mailom, chatom ili telefonom. Ovakve poruke ili cele diskusije biće obrisane. Korisnici koji često ponavljaju ovakvo ponašanje biće opomenuti. Lična poznanstva sa drugim članovima foruma nisu razlog za privatne diskusije na forumu. Nemojte pisati komentare koje će razumeti samo neko od Vaših prijatelja. Javne diskusije su tu da bi ih svi posetioci razumeli.
Trudite se da Vaši postovi imaju svrhu. Ako želite aktivno da učestvujete na forumu, morate se truditi da pišete samo poruke koje imaju smisao i svrhu. Nemojte pisati poruke samo da biste nešto napisali, svaka vaša poruka treba da ima svoju svrhu u diskusiji. Kada odgovarate na neku temu, nemojte samo sa reč-dve da odgovorate, već se potrudite da svoje mišljenje obrazložite. Poruke koje su nerazumljive, bespotrebne, ili koje sadrže samo jednu reč ili smajli će biti obrisane. Ovo se posebno odnosi na pohvale, npr. "Super je sajt", "Pesma je fenomenalna", itd. Ako već nešto hvalite, napišite barem šta vam se to svidelo, a ne samo kratak komentar da je nešto 'super'.

Zabranjeno je pisanje u temama koje su neaktivne duže od 3 meseca ukoliko nemate šta korisno da dodate. Smatra se nepoželjnim aktiviranje starih tema ukoliko za to ne postoji valjan razlog. Ako se proceni da je korisnik došao na forum samo da bi udario svoj pečat u starim temama, uredništvo sajta ima prava da korisniku zabrani pristup sajtu.

Dozvoljeno je postavljanje tekstova i fotografija sa drugih sajtova, knjiga ili bilo kog drugog izvora ali uz jasno navođenje autora i porekla materijala. Izvor mora biti jasno naveden u prvom postu u kome se pojavljuje citat  i to:
 1. Ako su tekst ili fotografije preuzeti sa nekog sajta mora da stoji tačan link do originalnog teksta.
 2. Tekstovi preuzeti iz knjiga, novina i časopisa moraju da sadrže naslov knjige i ime autora (dobro je, ali ne i obavezno da se uz naslov časopisa i novine navede i broj ili datum kada je tekst objavljen).
 3. Nije dozvoljeno objavljivanje celih knjiga bez saglasnosti autora.
 4. Izvor sa koga je tekst preuzet ne sme da bude nacističke, šovinističke ili neke druge prirode koja vređa po nacionalnom, rasnom, polnom, verskom i nekom drugom osnovu.
 5. Sve poruke moraju biti saglasne sa Članom 48, Zakona o autorskim pravima.
Ova pravila važe za sve poruke. Poruke koje nisu saglasne Pravilniku biće privremeno obrisane, a autor obavešten. Ako autor obezbedi odgovarajući izvor poruka će biti vraćena.
Ako je u pitanju članak - nemojte da prenosite ceo članak, već samo uvodni deo, a za ostatak ostavite link. Vesti možete da prenosite cele, uz obavezno navođenje celog linka sa kog je preuzeta vest.

Svaka poruka koja se objavi na forumu postaje vlasništvo ovog foruma, i autor poruke ne sme da obriše poruku bez prethodne dozvole moderatora. Autor poruke može da obriše/menja svoju poruku samo ukoliko smatra da je poruka plod netačne informacije, pogrešne reakcije, nepotrebne sadržine i sličnog. Nije dozvoljena mogućnost da korisnik može da obriše (ili edit-ovanjem poruka uništi) celokupan svoj učinak na forumu (sve svoje poruke), jer se to tretira kao remećenje reda i rada na forumu i biće sprečeno od strane moderatora i administratora.
Postavljanjem vaše poruke ili vašeg autorskog dela (eksplicitno: teksta i ostalih sadrzaja koje je sajt u mogućnosti da distribuira publici) na ovaj sajt, saglasni ste da ovaj sajt postaje distributer vašeg dela, bez novčane ili druge nadoknade. Dalje, odričete se mogućnosti povlačenja ili brisanja vaše poruke, odnosno autorskog dela, sa ovog sajta bez saglasnosti uprave sajta.

Korisnička imena, avatari, potpisi i titula

Tekst potpisa ne sme biti veći od 6 redova normalnog teksta. Stavljanje slika u potpis nije dozvoljeno. Dozvoljeno je da potpis sadrži najviše:
 1. 500 znakova
 2. 6 redova teksta
 3. font veličine 14
 4. 2 smajlija
Slike nisu dozvoljene. Najstrože je zabranjena zloupotreba potpisa, avatara ili titule. Zabranjen je svaki vid reklamiranja u potpisu, avataru i tituli kao i upotrebljavanje provokativnih korisničkih imena, avatara i potpisa (signatures). Korisničko ime, avatar, potpis i titula ne smeju da sadrže linkove ili e-mail adrese kojima se reklamiraju komercijalne delatnosti.
Nije dozvoljeno otvarati novi nalog samo zato što Vam se staro korisničko ime ne dopada. U ovom slučaju se obratite administratorima i ukoliko je to tehnički moguće i ne krši pravilnik foruma, korisničko ime će Vam biti promenjeno. Naravno, ovde se pozivamo na Vaš zdrav razum i to da nećete tražiti promenu korisničkog imena više od jednog ili dva puta.
Administratori imaju pravo da zahtevaju od korisnika da promeni avatar ili potpis prema slobodnoj proceni. U slučaju kršenja bilo kog od ovih pravila administrator će ukloniti sporni avatar/potpis i o tome obavestiti korisnika.

Rangiranje članova po broju poruka

  Novajlija (< 50)
  Mlađi član (50 - 100)
  Punopravni član (100 - 250)
  Stariji član (250 - 500)
  Nišlija (500 - 1000)
  Meraklija (1000+)

Zabranjeno je:

1. postavljanje pornografskog, eksplicitnog (scene nasilja, torture, ubistva...) i drugog sadržaja koji bi mogao da uznemiri posetioce. Takodje, nije dozvoljeno postavljanje linkova ka sajtovima sa ovakvim sadrzajem. GradNiš.net ima pravo da, bez prethodnog obaveštenja, ovakav sadržaj ukloni sa foruma
2. napadati ili vređati bilo koga po nacionalnom, verskom, geografskom, rasnom ili nekom drugom osnovu
3. isticati nacionalnu, versku, geografsku ili rasnu pripadnost, materijalno stanje i slično, kako svoje tako i drugih, ukoliko to tema isključivo ne zahteva i ako se ne kosi sa prethodnim članom
4. otkrivati identitet i lične informacije ostalih korisnika ovog sajta bez njihove saglasnosti
5. postavljati javno privatne poruke drugih korisnika bez dozvole autora te privatne poruke
6. postavljati poruke kojima kršite nečija zakonska, patentna, autorska ili druga prava
  6.1. pitati i davati informacije o tome gde mogu da se skinu piratizovani ili serijski brojevi za komercijalan softver
  6.2. javno pokazivati da posedujete materijal iz prethodne tačke i time davati povoda drugim korisnicima da vas kontaktiraju radi nabavke istih
  6.3. pitati i davati informacije o tome gde se može naći piratizovan softver, muzika, film, ili bilo kakva druga intelektualna svojina koja se nelegalno distribuira
  6.4. iznositi informacije koje su nelegalnim putem nabavljene (tuđe poverljive informacije, tuđe privatne stvari, recimo tuđe šifre za internet, kreditne kartice...)
  6.5 voditi diskusije o tome kako da se na lak i brz način uhakuje tuđi sajt ili računar, ili napiše destruktivan program
7. vređanje uredništva foruma. Dobronamerne kritike prihvatamo, a za Vaše primedbe, pitanja, sugestije, pohvale... služi odeljak Predlozi i pitanja
8. biti vulgaran (ovo se posebno odnosi na seksualnu vulgarnost); takve diskusije biće odmah obrisane
9. pozivanje na aktivnosti koje za posledice mogu imati zakonske sankcije
10. davati svoje korisničko ime i šifru "na korišćenje" nekom drugom. Svako je slobodan da se registruje kao korisnik i može to svoje pravo da iskoristi
11. korišćenje više od jednog korisničkog imena. Ako administratori smatraju da neki korisnik koristi više korisničkih imena ili ako suspendovan (banovan) korisnik koristi koristi novo korisničko sva dodatna korisnička imena biće suspendovana (banovana). Izuzetak je samo situacija kada korisnik hoće anonimno da potraži neki savet (u vezi zdravlja recimo), odnosno situacija kada korisnik ne želi da svi znaju da je on taj koji ima problem.
12. Zabranjeno je direktno linkovati sliku u poruci ukoliko je slika veća od 500 x 375 pixela i “teža“ od 100KB. Ukoliko je slika veća od te dimenzije - onda staviti samo link ka slici, ili napraviti manju verziju slike koja će da linkuje originalnu sliku (pogodan sajt za to je www.imageshack.us ili www.tinypic.com)
13. linkovanje sajtova/foruma na kojima se nudi piratizovan softver ili "sadržaj za odrasle". Zabranjeno je i linkovanje sajtova koji se bave krekovanjem softvera.
14. lažno predstavljanje. Možete biti anonimni, ne morate se predstaviti imenom, ali ne možete se predstaviti kao Petar Petrović a zovete se sasvim drugačije i ne možete se predstaviti kao profesor a niste završili ni fakultet. Lažiranje imena je i zakonom kažnjivo, a lažiranje profesije je nedopustivo, između ostalog, zbog ljudi koji čitaju vašu poruku ili savet. Ovo pravilio dakle postoji da ne se bi došlo u situaciju da se neko lažno predstavi kao lekar i napiše nestručan savet.
15. postavljanje referral linkova tj. linkova koji donose ličnu korist postavljaču teme ukoliko članovi kliknu na njih
16. spamovanje foruma
Citat
Šta nije spam:
- imati link ka ličnom ili tuđem sajtu u potpisu (čak i ako je komercijalno)
- staviti link ka svom sajtu u cilju pomaganja drugima (na vašem sajtu se nalazi korisno upustvo ili program koji može pomoći U VEĆ ZAPOČETOJ TEMI)
- otvoriti temu (jednu!) i staviti link ka vašem sajtu ukoliko vam je potrebno mišljenje/pomoć u razvoju istog

Šta jeste spam:
- reklamirati svoj komercijalan sajt/forum/proizvod u porukama
- staviti link ka vašem sajtu više od jednog puta, u cilju privlačenja posetilaca i/ili ostvarivanja zarade
- bilo kakav vid privlačenja ljudi obećavanjem zarade (odnosi se i na MLM)


Nemojte ulaziti u diskusije sa administratorima i moderatorima o gore postavljenim tačkama. Administratori i moderatori imaju ekskluzivno pravo da uređuju forum prema sopstvenom nahođenju i slobodnoj proceni i nisu dužni davati objašnjenja niti pravdati svoje akcije i postupke. Administrator je uvek u pravu.


Ostale napomene

Ako ste zainteresovani za reklamiranje na sajtu GradNiš.net, obratite se nekom od administratora. Ukoliko niste zadovoljni nekom od reklama, imajte na umu da je GradNiš.net sajt u privatnom vlasništvu i kao takav zadržava pravo izbora onih koje reklamira. Ukoliko smatrate da je neko vaše pravo prekršeno, kontaktirajte administratore.
Ukoliko neko objavi tuđu fotografiju na sajtu, a osoba, čija je fotografija objavljena, nije saglasna da njena fotografija stoji na sajtu i ukoliko zatraži brisanje fotografije, dužnost moderatora i administratora je da spornu fotografiju ukloni.
Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt je interaktivan, i poruke se objavljuju čim ih korisnici napišu. Korisnici sami snose odgovornost za sadržaj svojih poruka.
Pošto je na sajtu otvorena diskusija, i pošto svako može napisati ono što želi, vlasnik sajta i moderatori nisu odgovorni za sadržaj poruka koje objave korisnici. Dužnosti vlasnika sajta i moderatora su da organizuju javne diskusije i da vode računa o redu i miru na sajtu.

Odeljak Politika je vidljiv samo registrovanim članovima foruma. Odeljak Forumske igrice vide samo članovi sa 50 i više poruka.

Administratori foruma zadržavaju pravo i slobodu odlučivanja da:
 - izvrše ispravke, adaptacije ili bilo koje druge promene na forumu
 - izvrše reorganizaciju informacija na sistemu
 - uklone zastarele poruke
 - ukinu forum u bilo kom trenutku, privremeno ili stalno
 - promene ili ograniče funkcionisanje foruma ili bilo kog njegovog dela
 - daju bilo kom članu zvanje VIP, moderatora (urednika) ili opšteg urednika, kao i da ukinu ovo zvanje
 - promene ovaj pravilnik bilo kada i iz bilo kog razloga
 - retroaktivno primenjuju pravilnik tj. ukoliko dođe do promene, promena će uticati i na poruke i teme nastale pre izmene pravilnika
 - u slučaju problema koji nije predviđen ovim pravilnikom, problem reše na način za koji smatraju da je u tom trenutku najbolji
 - odstupe od ovog pravilnika ukoliko to trenutna situacija zahteva

Registrovanjem na Forumu prihvatate odredbe ovog Pravilnika. Ako se ne slažete sa Pravilnikom, molimo Vas da napustie Forum, ili jednostavno ne pišete na istom.

Posebno se zahvaljujemo Peci i sajtu MyCity na pomoći pri sastavljanju pravilnika.


Administratori i urednici sajta
GradNiš.net
« Poslednja izmena: 13.10.2008. 13:48 IVAN »

Van mreže sanja

 • Administrator
 • Meraklija
 • *****
 • Poruke: 4.733
 • Pol: Žena
 • llama, llama, duck!
  • Pogledaj profil
Odg: Pravilnik foruma (poslednja izmena: 19.2.2009.)
« Odgovor #1 poslato: 10.07.2008. 11:44 »
Administratori:

IVAN
JovanT
sanja
WebWolf


Opšti urednik:

Fuga_DEJAN


Urednici:

mita_mita (Sport, Fudbal, Košarka, Tenis)
Mixa (Niški kutak, Naša okupljanja, Hardware, Trg, Humor i zabava)
Nedster (Auto-moto)
Otrovna (Književnost)
stepdance (Naše inicijative)

V.I.P. članovi

Miša iz Daleka
SSpin
stepdance
urbazon

(imena su poređana po abecednom redu)
« Poslednja izmena: 01.08.2010. 23:53 Fuga_DEJAN »

Van mreže IVAN

 • Administrator
 • Meraklija
 • *****
 • Poruke: 5.466
 • Pol: Muškarac
  • Pogledaj profil
Odg: Pravilnik foruma (poslednja izmena: 19.2.2009.)
« Odgovor #2 poslato: 19.02.2009. 20:35 »
Primetno je da sajt svakoga dana raste i da članovi u svojim profilima postavljaju sve više slika. Međutim, sve veći broj članova postavlja slike koje nemaju veze sa njima samima kao ni sa mestima gde su eventualno bili. Pre svega mislimo na glumice, grbove, simbole, luksuzna kola....

Zato smo rešili da promenimo pravilnik i zabranimo postavljanje slika koje nemaju veze sa članovima. Članovima je i dalje dozvoljeno postavljanje slika ali pre svega onih na kojima se oni nalaze ili one slike koje su oni napravili.

Ubuduće ćemo brisati fotografije koje krše ovo pravilo.

Pomoć oko postavljanja slika pogledati ovde
« Poslednja izmena: 19.02.2009. 20:57 IVAN »

Van mreže sanja

 • Administrator
 • Meraklija
 • *****
 • Poruke: 4.733
 • Pol: Žena
 • llama, llama, duck!
  • Pogledaj profil
Odg: Pravilnik foruma (poslednja izmena: 19.2.2009.)
« Odgovor #3 poslato: 27.03.2010. 02:52 »
Korisnici čiji je broj poruka manji od 3 nisu u mogućnosti da postavljaju avatare i šalju privatne poruke.