Grad Niš

Ostalo => Trg => Temu započeo: snajp 23.12.2006. 01:40

Naslov: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: snajp 23.12.2006. 01:40
Cega se plase horoskopski znaci

Ovan - Strah od ropstva
Ovan je covjek kojeg nije lako zaplašiti, jer svako zastrašivanje djeluje kao izazov njegovoj urodenoj hrabrosti. No kad tad Ovan postaje svjestan neumitnosti protoka vremena i iz te cinjenice proizlazi njegov strah od starosti i gubitka tjelesne snage i moci. Iz istog razloga strah ga je i bolesti i ogranicenja koja ona nosi te naposlijetku smrti. Na psihološkom planu, Ovan se pribojava da ce ga okolina ignorirati i da mu nece biti odano priznanje za njegov trud. U svakom Ovnu takoder postoji podsvjesni strah od zatvaranja ili bilo kakvih ogranicenja fizicke slobode, što je kod predstavnika nižeg tipa ovog znaka glavna prepreka nekontroliranim izljevima vatrenog temperamenta. Ovnu je svojstveno da na strah reagira nasiljem, pod geslom "napad je najbolja obrana"

Bik - Bauk siromaštva
Dobro isplaniran život koji Bik vodi ne ostavlja mnogo mjesta strahovima. Ali, strah od siromaštva, dakle od gubitka posjeda i stvari, visi poput Damoklova maca iznad života ljudi ovog zemljanog znaka. Buduci da Bik mora sve kontrolirati, ovaj strah Bika cini još opreznijim i sporijim, pa ce se u skladu s time pribojavati svih situacija u kojima se od njega ocekuje da postupa brzo ili brzopleto. U svoju "imovinu" Bik dakako ubraja i voljenu osobu, pa se njegov strah od siromaštva proširuje i na strah od gubitka ljubavi. Bik je medu najljubomornijima u zodijaku, a biti ljubomoran u biti znaci nemati povjerenja u samoga sebe. Buduci da je u biti cestit covjek koji voli razmirice rješavati mirnim putem, Bik osjeca dobru dozu straha od rovarenja i zazire od zaštite svojih interesa kroz svadu s okolinom.

Blizanci - Igra štiti od straha
Buduci da sve shvacaju kao igru, Blizanci nisu osobito strašljivi. Prije su plahi i reagiraju na svaki, i najmanji poticaj, i ako se ozbiljno uplaše, svoj ce strah brzo uspješno prikriti. Površni Blizanac se pribojava situacija u kojima treba zauzeti odlucan kurs i gdje treba jasno, bez izvrdavanja, izraziti svoju volju. Stoga osjeca strah od ozbiljnih, strogih, odlucnih i sistematicnih ljudi, koji više cijene djela od rijeci. No, situacija koja miriši na avanturu ili stvarnu opasnost, prije ce radoznalog Blizanca privuci negoli nagnali na panican bijeg. Na psihološkom nivou, Blizanac se pribojava starosti, jer smatra da ce zbog nje biti "prikovan" na isto mjesto i postati ovisan o drugima. No još više od starosti, komunikativni Blizanac se boji samoce i šutnje koju ona nosi, tako da cijeli život provodi u nastojanju da ne ostane sam sa svojim zbrkanim mislima.

Rak -Mašta pothranjuje strahove
Gotovo je lakše govoriti o tome na kojem životnom podrucju Rak ne pokazuje strah nego obrnuto. Obzirom da je ovaj covjek vrlo vezan za obitelj, dom i zavicaj, na top listi strahova tipicnog Raka vodi strah od raspada obitelji. Sama pomisao na razvod braka, bracnu nevjeru, gubitak ili odlazak djece iz roditeljskog doma i slicne nevolje, Raka gura u duboku depresiju.
Slican, gotovo paranoican strah, pokazuje od preseljenja, gubitka ili oštecenja doma, i tu je poslovicno bujna mašta ovog znaka u stanju proizvesti gotovo nepreglednu paletu imaginarnih nesreca i nevolja koje mogu zadesiti njegov dom ili kucu. Rak se takoder iskreno pribojava zlobe, osvete, izazivanja, svada i nesloge, a velik dio svog profesionalnog života provest ce u stalnoj strepnji od šikaniranja od strane nadredenih.

Lav -Strahuje od izdaje
U skladu s osobinama životinje cije ime nosi, Lav je, uz Ovna, vjerojatno najhrabriji clan zodijacke zajednice. Pravi razlog njegove odvažnosti krije se u strahu od tudeg prezira, javne sramote ili neuspjeha. Buduci da mu je važno tude mišljenje, Lav ce izvesti junacka djela, da ne bi slucajno ispao kukavicom. Cesto izvede neki pravi podvig samo da se napravi važnim pred okolinom. Buduci da se radi o fiksnom znaku, Lav se pribojava situacija koje od njega zahtijevaju da mijenja postojece stanje, pogotovo ako dinamiku i smjer te promjene on ne može kontrolirati. Dodatno, Lav ce se dosta baviti razmišljanjima o mogucoj izdaji prijatelja ili bliskih suradnika, što ce s vremenom preci u pravu paranoju. Lavovi na vlasti ili položaju, svojoj listi pridodat ce vrlo snažan strah od naprasnog gubitka položaja i povratka u "obican puk"..

Devica - Zazor od nereda
Svjesna svog nedostatka hrabrosti, Djevica je dovoljno promucurna da izbjegava situacije koje zahtijevaju hrabrost kao glavno oružje. Ona temeljito i dugorocno planira sve moguce probleme i svoje reakcije na njih, pa kad se neki problem pojavi, ona spremno vadi iz svog arsenala odgovarajuce rješenje. No, ukoliko se radi o nekoj neuobicajenoj situaciji koju nije predvidjela, moguce je da ce je strah potpuno blokirati. Pomisao da bi mogla živjeti u neredu ili prljavštini takoder zauzima zapaženo mjesto na listi strahova ovog znaka, kao i strah od dezorganizacije i bezvlašca. Izuzetno osjetljiva, Djevica cijeli život muku muci s hipohondrijom, a što se tice afektivne sfere, bojat ce se izražavanja osjecaja, bilo vlastitih drugoj osobi, bilo tudih prema sebi samoj.

Vaga- Užasavaju je sukobi
U potrazi za životnom harmonijom Vaga ce se povremeno morati suociti i s ljudima koji ne dijele njezine životne vrijednosti. Strah od sukoba, svada, uvreda i grubosti primarni je strah Vage, i samoce i izolacije.
Na intimnom planu, Vaga ce se tijekom cijelog svog života pribojavati ljubavnog odbijanja, razocaranja i iskorištavanja, no to je nece dovoljno zastrašiti da prestane hrliti iz jedne promašene veze u drugu. Naime, ona ce radije prihvatiti suživot s nekim manijakom i pervertitom, nego ostati sama. Kako je Vaga i hipohondar broj dva u Zodijaku (iza Djevice), gotovo i nije potrebno spomenuti da medu stalno prisutne Vagine strahove pripada i cijela kolekcija strahova od razlicitih bolesti, pocevši od obicne prehlade pa do umišljanja daleko opasnijih poremecaja.

Škorpion- Boji se nemoci
Naizgled je Škorpion jedan od najhrabrijih znakova zodijaka, no iza hladnokrvne i dijabolicne "maske" krije se bice koje baš i nije toliko imuno na strahove, iako bi Škorpion volio ostaviti baš takav dojam. Njegov obrambeni mehanizam od straha je mazohizam, tako da Škorpion ne bježi od opasnosti i nasilja, cak s njima pomalo i "koketira". Kako se radi o najseksualnijem znaku horoskopa, strah od spolne nemoci je tu najizraženiji, a odmah potom slijedi strah od starosti, ovisnosti o drugima, ucmalosti i ogranicenja. Kod Škorpiona takoder postoji izražen strah od smicalica, izdaje i laži, a u vezi s time, Škorpion se pribojava i situacije da postane žrtva nevjere ili raskida.

Strelac-Strah od tlacenja
U svom bezbrižnom i altruisticnom svijetu, Strijelac pronalazi malo pojava koje mu ulijevaju strah. Ipak, kad se nade u situaciji od tlacenja ili ogranicavanja slobode, i taj se optimistican i vedar covjek u odredenoj mjeri uplaši. Takoder ga ravnodušnim ne ostavlja mogucnost da bude žrtvom nepravde, okrutnosti i nasilja, osobito ako oni dolaze od predstavnika vlasti. Još jedna od stalno prisutnih bojazni ovog vatrenog znaka je strah od nepriznavanja zasluga za neki poslovni ili drugi uspjeh i s tim vezano ometanje u napredovanju u poslu ili hijerarhiji. Na širem psihološkom planu, kod Strijelca je prisutno i pribojavanje od nastupa opceg nereda, odnosno poremecaja poretka, a u kriznim situacijama Strijelac ce jasno iskazivati strah od ugrožavanja demokracije i gradanskih sloboda.

Jarac- Strah od tudeg podsmjeha
Hladna organiziranost i efikasnost Jarca dobro prikriva i prilicno dug popis bojazni koje more ovaj zemljani znak- Vladar ovog znaka, zastrašujuci planet Saturn, pobrinuo se da svaki Jarac, u vecoj ili manjoj mjeri pati od imaginarnih strahova, koji su više rezultat Jarcevih promišljanja o svim (ne)mogucim nepovoljnim ishodima, nego što pocivaju na realnim mogucnostima. U ovom odjeljku Jarceve psihe, celno mjesto pripada strahu od spletki, podvala i izdaja.
Na drugom je mjestu strah od nesretnog spleta okolnosti koje, po njegovom uvjerenju, vrebaju samo njega. Posebnu težinu u Jarcevom svijetu straha ima panicna bojazan da bi nekim svojim potezom ili iskazom mogao ispasti smiješan, odnosno postati predmet neukusnih šala.

Vodolija - Briga za cijeli svijet
Kod Vodenjaka postoji stroga podjela na osobnu sferu i opcu sferu, u koju ulaze njegovi stavovi o društvu, politici, religiji i slicnom, i strahovi su kod Vodenjaka podijeljeni po istom principu. Po toj podjeli, Vodenjak se može ubrojiti u neustrašive "stanovnike" Zodijaka kad se radi o osobnim bojaznima, no s druge strane je prepun briga koje se ticu opceg dobra. Užasnut je pojavama koje su sastavni dio života na Zemlji, poput okrutnosti, nasilja, zlocina, rata, gladi, zagadenja, nejednakosti po rasi, vjeri, spolu i drugim obilježjima, bez obzira prijete li te opasnosti njemu osobno ili ne. Vodenjaka muci i strah da ce jednog dana biti prisiljen napustiti svoje ideale te se podvrci vladajucem sistemu i hijerarhiji, a u osobnoj sferi zacudo najvecu bojazan pokazuje od trajnog vezivanja.

Ribe- Plaši je sve živo
Na ljestvici znakova Zodijaka koji najviše naginju strahu, celno mjesto bez sumnje pripada Ribama. Njihovi strahovi zapravo predstavljaju zbroj strahova svih ostalih znakova zodijaka i teško je precizno izdvojiti cega se najviše plaše. Njihov dijapazon strahova ukljucuje tjelesno nasilje, prijetnje i uvrede, samocu i odbacivanje, bolest i smrt, a posebno se boje duhova, vampira i drugih cudovišta i likova iz bajki. U skladu s okolnostima u kojima žive, pokazuju strah od katastrofa, vlasti, vojske i sistema opcenito. U stalnom su strahu od nereda i prirodnih katastrofa, a i obicna gužva i buka, izazivaju u njima nelagodu koja granici s panikom. Usprkos tome doista dugackom popisu strahova, Riba ima sposobnost pronalaženja izlaza i iz najtežih situacija, tako da nije posve paralizirana u trenucima krize.

Pa, ne znam da li ste se nasli u ovoj prici - ali "skinuto" sa net-a :)
Naslov: Odg: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: sanja 23.12.2006. 16:58
Osim straha od ljubvnog odbijanja i potrage za harmonijom, nista, ali nista nije dobro :) Da li ja nekom licim na hipohondera ;) ???
Naslov: Odg: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: Capricorn 23.12.2006. 17:15
uboli su ga 100%
Naslov: Odg: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: MaYa 23.12.2006. 17:41
meni su pogodili jedino da se palsim  "samoce i odbacivanja"... izgleda da nisam tipicna riba... malo vise istine u podznaku... ali da sam plasljiva nisam...  :D

Naslov: Odg: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: jazz 23.12.2006. 19:13
tako-tako, ima nekih istina, naravno to  je u globalu........ ::)
Naslov: Odg: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: rusni 24.12.2006. 00:19
ma, kao da me "procitao" sto se tice "ugrozavanja sloboda". Niko me nece ugrozavatiiiii  :boxing:
Naslov: Odg: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: Alex 24.12.2006. 16:15
Ima istine u ovom... Ovo je neki presek... Inace, ja sam vodolija.
Naslov: Odg: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: snajp 24.12.2006. 16:22
Ima istine u ovom... Ovo je neki presek... Inace, ja sam vodolija.

Ne znam. Pretpostavljam da je onaj koji je ovo pisao izvukao ovo tumacenje iz opstih obelezja znakova.

U svakom slucaju - ne moze da skodi :)
Naslov: Odg: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: ana 24.12.2006. 16:55
"U skladu s osobinama životinje cije ime nosi, Lav je, uz Ovna, vjerojatno najhrabriji clan zodijacke zajednice" - TACHNO!  ;)
Naslov: Odg: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: principessa 24.12.2006. 17:17
"U skladu s osobinama životinje cije ime nosi, Lav je, uz Ovna, vjerojatno najhrabriji clan zodijacke zajednice" - TACHNO!  ;)

Slažem se!  :hihi: :clap:
Naslov: Odg: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: snajp 28.12.2006. 16:01
Da ne otvaram novu temu - posto se opet radi o horoskopu, a posto se priblizavaju novogodisnji praznici - nasao sam na krstarici neki horoskop sta kom znaku treba pokloniti (normalno ako verujete u horoskop)  ;)

OVAN: Najbolje ćete proći sa kupovinom poklona koji su im potrebni za odmor ili sve što služi poboljšanju zdravstvenog stanja. Neka to bude neka lepa agenda, rokovnik, sat, putna torba, ali u obzir dolaze i set za masiranje, časovi joge, kućni trenažer ili slično.

BIK: Bikovi vole vredne stvari, ali i sve one koje će im dom učiniti prijatnijim. Za novogodišnje praznike, obradujte ih nečim o čemu odavno maštaju. Nećete pogrešiti ako im kupite set čaša za šampanjac ili vino, neki novi kuvar, ili možda jastučiće za trosed u dnevnoj sobi.

BLIZANCI: Možda će poželeti pravi muzički studio? Najnoviji CD s omiljenom muzikom, biće sigurno pun pogodak. Blizanci vole da kupuju nešto veliko i skupo, što će im trajati i što će biti kvalitetno. Zato prilikom kupovine poklona imajte i to na umu.

RAK: Rakovi imaju običaj da leče depresiju kupovinom. Vole da kupuju belu tehniku i nameštaj. Sitnice naprosto obožavaju. Nešto malo i slatko što će im stajati na vitrini. Rakovi su čak i na radnom mestu okruženi predmetima koji su im dragi i bez kojih ne mogu.

LAV: Oni se i prema kupovini odnose krajnje ozbiljno. Nikada ne kupuju ništa jeftino, demode i banalno. Uživaju u lepim, skupim i modernim stvarima. Lavovi se najradije opredeljuju za antikvitete, zlato, ručno rađene narodne umotvorine za koje je potrebna izuzetna veština.

DEVICA: Ako im poklonite neku knjigu kako bi uvećali svoju kućnu biblioteku, nikako nećete pogrešiti. Ljudima rođenim u znaku Device, knjižara je omiljena prodavnica. Ako odlučite da im poklonite i neki komad odeće ili nešto za njihov stan, neće biti na odmet.

VAGA: Za Vage je kozmetika obavezna, ali je parfem najvažniji. Možda neka stilizovana lampa ili slika za dom. Vagama je bitno da dobiju mnogo lepih i vrednih stvari za male pare.

ŠKORPIJA: Nešto ekstravagantno je prava stvar za Škorpije. Kozmetika ili garderoba, možda neki nov par cipela, ali obavezno sa vrtoglavo visokim potpeticama. Škorpije će se jednako obradovati i skupocenom prstenu, ali i slatkom plišanom medi.

STRELAC: Njima je lako ugoditi. Privlače ih neobične stvari sa simboličnim značenjem. Knjiga o nekoj dalekoj zemlji zaista će ih oduševiti. Sitnice i figurice sa putovanja takođe. Svakog pravog Sterelca oborićete sa nogu ako mu uplatite putovanje za neku njegovu omiljenu destinaciju.

JARAC: Oni hoće najbolje i najsavremenije kada se reč o tehnici. Dobar par slušalica, kamera ili fotoaparat - dobar su poklon za svakog Jarca.

VODOLIJA: Oni nisu ljudi od mode, jer je sami i stvaraju. Za njih su najbolje neke neobične kombinacije i neobični predmeti s čudnim namenama ili bez ikakve namene. Oni vole da kupuju na rasprodajama, u antikvarnicama, na buvljacima, ali i u skupim prodavnicama.

RIBE: Ribe vole firmirane stvari, s poznatim imenima, ali ne da bi istakli etiketu (kao što to Lavovi rade), već da bi se osećali sigurnije, pošto im robna marka garantuje kvalitet. Vole i originalne suvenire, a najviše amajlije za sreću.

pa... birajte :)
Naslov: Odg: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: Alex 28.12.2006. 17:44
E ovde sams e vec nasla! Ovo me vec "pogadja"!

Samo je problem sto imam dve drugarice u horoskopskom znaku lav... a i ono sto pise za njih i jeste tacno... I sta da ima kupim?  :censored:
Naslov: Odg: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: snajp 28.12.2006. 17:52
E ovde sams e vec nasla! Ovo me vec "pogadja"!

Samo je problem sto imam dve drugarice u horoskopskom znaku lav... a i ono sto pise za njih i jeste tacno... I sta da ima kupim?  :censored:

Isto sto bi kupila i sebi - ako si i ti u horoskopu lav, a ako nisi - pitaj jednu sta bi kupila drugoj i obrnuto ;D ;D   ;)
Naslov: Odg: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: Alex 28.12.2006. 17:58
Naravno da nisam lav - ja sam ona skromna vodolija! :)  :hihi:

Ma muka je da ih pitam... Ce se izmisljaju, znam za jadac!   :boxing:
Naslov: Odg: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: Maja 10.01.2007. 05:28

OVAN: Najbolje ćete proći sa kupovinom poklona koji su im potrebni za odmor ili sve što služi poboljšanju zdravstvenog stanja. Neka to bude neka lepa agenda, rokovnik, sat, putna torba, ali u obzir dolaze i set za masiranje, časovi joge, kućni trenažer ili slično.
pa... birajte :)


Eee, sat nikako imam ih pet ... moze rokovnik ... (http://img154.imageshack.us/img154/4523/voilach4.gif) (http://imageshack.us)
Naslov: Odg: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: Ranko_SD 10.01.2007. 05:38
Citat
STRELAC: ......Svakog pravog Strelca oborićete sa nogu ako mu uplatite putovanje za neku njegovu omiljenu destinaciju....

Ovo bi svako voleo, zar ne?
Naslov: Odg: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: Capricorn 10.01.2007. 22:36JARAC: Oni hoće najbolje i najsavremenije kada se reč o tehnici. Dobar par slušalica, kamera ili fotoaparat - dobar su poklon za svakog Jarca.Bas si ga pogodio, obozavam fotoaparate, narocito da ih bacam.  :zaljubiska:
Naslov: Odg: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: tanjanish 16.05.2009. 16:17
Posto sam vaga / devica sve se uklapa,i ono za poklone i ono za strahove.
Naslov: Odg: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: stepdance 16.05.2009. 16:24
Dupla devica, uglavnom je to - to.
Naslov: Odg: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: c1k4_ml3kc3 16.05.2009. 18:07
Ево мој скромни допринос теми:

Ован се плаши од пораза било ког облика.

Бик се плаши губљења стеченог капитала.

Близанци се плаше губитка своје слободе размишљања.

Рак се плаши свега. Поготово за породицу.

Лав се плаши да му нико не указује пажњу.

Девица се плаши прљавштине и аљкавих људи.

Вага се плаши шта други мисле и неправде.

Шкорпија се плаши да никад у животу неће имати секс.

Стрелац се плаши да му нешто не сломи ''дух'' и ведрину, као и слободу.

Јарац се плаши да ризикује и губи статус свог социјалног живота.

Водолија се плаши да је исти као и сви други.

Рибе се плаше скоро па свега што представља реалност.
Naslov: Odg: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: SonicDeathMonkey 16.05.2009. 20:09

Vodolija - Briga za cijeli svijet
Dabome, muce me sveCke brige.
Naslov: Odg: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: SanjaizNIsa 18.05.2009. 07:15
Ribe-Lav...
pa u glavnom se plasim svega ...ali nastojim da to resim
Nisam bas klasicna Ribba,jesam emotivna ali sam zato pricalica
nevidjena...plasim se gluposti i obicno od toga napravim pompu...
Sa velikim stvarima se suocavam...a tek kada ih resim  e onda me hvata panika
Naslov: Odg: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: shaman 18.05.2009. 17:11
...plasim se gluposti i obicno od toga napravim pompu...

I treba da se plasis gluposti kad verujes u horoskop ...
Naslov: Odg: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: SanjaizNIsa 19.05.2009. 06:44
Ko je rekao da se plasim gluposti iz horoskopa?
Ljudska glupost je najopasnija .
Naslov: Odg: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: shaman 19.05.2009. 16:13
Ko je rekao da se plasim gluposti iz horoskopa?
Ljudska glupost je najopasnija .

O tome ti i pricam, analogiju izvedi sama ...  ;)
Naslov: Odg: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: Mixa 06.12.2009. 20:48
Hteo sam ovaj horoskop da okacim u "Humor" ali sam uvideo dosta tacnosti u onom sto pise tako da cu ga ubaciti ovde... :)
Takozvani muski horoskop......cure trudite se da se ne uvredite... ;)

A voleo bih da znam vase misljenje, mozda je malo pregrubo napisano ali da li po vama ima istine u ovom horoskopu?
Ja sam pronasao skoro sve bivse cure....i opisali su ih skoro u detalje... :)

http://sicksweet.blog.hr/2007/07/1622885435/kad-muskarci-prave-horoskop-zenama.html (http://sicksweet.blog.hr/2007/07/1622885435/kad-muskarci-prave-horoskop-zenama.html)
Naslov: Odg: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: SanjaizNIsa 06.12.2009. 23:22
 :D...moze biti moze biti...sa malom ispravkom...kontejner za tudje besove...
apsolutno tacno
Naslov: Odg: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: stepdance 07.12.2009. 14:26
    Gazda Mikso, fala ti za link ka ovom horoskopu, "poučan" je... Kod mene ima neko neslaganje oko toga: na pojedinke se odnosi njihov znak samo delimično, ali zato druge pojedinke to nadoknađuju - kao da su rođene u 3-4 znaka odjednom. Kako bilo - ima tu nečega, ima...  ;)

    Nego, da te pitam 2 pitanja:
- što napisa ono onako sitno? Zort? (http://www.sk.rs/forum/images/smilies/custom1/paranoia.gif)
- mani bivše, sad kad znamo to što znamo - kako ćeš za buduće? (http://www.sk.rs/forum/images/smilies/custom1/rofl.gif)
Naslov: Odg: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: Mixa 07.12.2009. 23:50
- što napisa ono onako sitno? Zort? ([url]http://www.sk.rs/forum/images/smilies/custom1/paranoia.gif[/url])


Stra' lojze cuva... ;D
Naslov: Odg: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: Alle 08.06.2011. 16:49
Ja sam dupla devica.. Buhahahahaha.. :D Pa malo su preterali u opisu.. Ali uglavnom to je to.. :)
Naslov: Odg: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: Mixa 11.01.2012. 21:24
Stize jos jedan iskreni horoskop tipa "Saspi im sve u lice!" :)
Valjda ce se svako od nas pronaci, ja sigurno jesam! :D

OVAN
 Radodajka i loš vođa. Pomislite samo, svi oni diktatori koji nisu Lavovi su Ovnovi. Ne puštati ih na visoke funkcije, na poslove gde bi mogli nekome da ugroze život, niti u jaslice. Bahati su, raspojasani, plahoviti i impulsivni. Ponosni su na to što će vam reći sve što misle, a to što ćete vi posle pasti u depresiju/dobiti neurovegetativnu distoniju, to više nije njihov problem. Zavode sve odreda, partnere menjaju kao maramice, skloni su avanturama. Na poslu uglavnom otaljaju, jer su u školi bili toliko dobri đaci da im se smučilo – dokazali su to što imaju i više ne treba ništa da čine.

 Ne d’o bog: Da ih pitate šta misle o vama.
 Vaše dete je oduvek bilo ružnije od deteta one tetke preko puta. Imali ste kraće noge od druge pratilje, čak iako ste bili Mis Malina ’92. Zadovoljite se krezavom babom, jer nikad niste bili seksi tip. Možda biste mogli da postignete nešto u životu, da se bolje oblačite. Pametni ste, nema veze što niste lepi I tako dalje…

 BIK
 Manipulator i opsesivni žderač. Predstaviće se kao bog i batina onda kad treba da bude hvaljen u širokom krugu ljudi. Žene Bikovi su sklone histeriji, dominaciji, napadima na sve od rođene dece, pa do širokih narodnih masa. Opravdanje im je obično to što su dojile, ili što umeju dobro da kuvaju. Muškarci Bikovi će od kuće napraviti kasarne, predstavljati ukućane kao svoje potčinjene i vrlo brzo će zaboraviti šarm i mirnoću sa kojom obično pristupaju ljudima. U najboljem slučaju, osećaćete se kao čobanin pored njih. U najgorem slučaju, osećaćete se kao gladijator i strepećete za svoje zdravlje i život. Poješće vam sve što imate u frižideru, čak i ukoliko su ga sami pripremili – nezasiti su.

 Ne d’o bog: Živeti u kući sa dva Bika, po mogućstvu supružnicima. Celog života ćete posmatrati kako se međusobno konfrontiraju ni oko čega i primenjuju sopstvene manipulacije unakrsno. Ukoliko ste dete dvaju Bikova, postoji odlična šansa da ćete celog života imati tegoba.

 BLIZANCI
 Šiparica i/ili delikvent u pokušaju. U petak će vam reći jedno, u subotu drugo. Paliće se na stvari na koje se ne pali niko stariji od sedam godina i dokazivaće se na sve moguće načine svojstvene tinejdžerima. Ako treba, izbušiće raznorazna mesta na telu sa 50, a istetovirati se sa 60. Ne vole da rade, sem ako nisu u centru pažnje i ako ne dobijaju gromoglasan aplauz za sve čega se late. Moguće je da će pokušati nešto i da ukradu, da skoče na binu i poljube pevača. Teško nalaze stalni posao, jer je nemoguće strpati tako slobodoumnu (čitaj: nezrelu) osobu u neku tamo kancelariju i davati joj neke tamo papire da pečatira, potpisuje i ispisuje. Skloni su kratkotrajnim opsesijama, kojima će daviti k’o zmija žabu.

 Ne d’o bog: Da se posvađate.
 Isuviše su staloženi, svađu ne doživljavaju kao ozbiljnu kritiku, već zbog svojih hipi-shvatanja misle da ste veoma zanimljivi. Nikad im ništa nećete dokazati, nikad nikoga neće poslušati, nikad neće učiniti ništa od onoga što ste im predložili i nastaviće da teraju po svome.

 RAK
 Melodrama & egoizam u paketu. Upozoravaju vas na svoju ranjivu dušu, a samo bi da budu slušani, da kukaju o svemu što im ne ide - a teško da im išta ide – i da od vas prave ono što niste. Nemaju mnogo mašte, niti smisla za lepo. Svoju nezajažljivost kriju iza objašnjenja da im samo treba ljubav. Vole da budu voljeni, ali 24 časa dnevno, kao da traže gejšu ili evnuha da konstantno ide za njima. Pecaju na duhovnost i književnost, ali njihovo obrazovanje u datim oblastima je u najvećem broju slučajeva samo paradno, kao i emocije. Ne razumeju se u popularnu kulturu, jer se ona stalno menja, za razliku od istorije i geografije koje menjaju samo ratovi i prirodne katastrofe. Učiće sve, zapamtiti neće ama baš ništa. Ni posle 10 godina nećete znati ni trećinu stvari u vezi sa njima.

 Ne d’o bog: Da vam kuvaju.
 Većina Rakova nema pojma o hrani i gotovo je sigurno da će vam pripremiti neku splačinu. Palačinke “čedomorke”. “Abortus-asparagus”. Krompirići “u-pakao-ćeš-iči”. Riba “da-te-boli-tiba”. Svi ovi specijaliteti će vam dugo ostati u sećanju, pa ćete možda i imati teške traume od pojedinih sastojaka jela.

 LAV
 Političari i mrsimude. Pomislite samo, svi oni diktatori koji nisu Ovnovi su Lavovi. Sposobni su da izazovu pogrome raznih vrsta – od oluje na sopstveni rođendan, pa do masovnih egzodusa. Najveći broj ljudi gledaju kao omladinski kamp kome sve treba lepo objasniti, a posle ih pozvati na kolače. Idealni učitelji, loši učenici. Vrhunski govornici, jadni slušaoci. Vade se na to da će spasti planetu, jer je Hari Poter Lav, a ustvari samo žele moći kojima bi mogli da pokore ceo svet i onda naprave džinovsku radnu akciju, gde će zaposliti požrtvovane Ribe, te radoholičare Device i Vage. Lenji da osnivaju političke stranke, u najvećem broju slučajeva će se filtrirati u neku drugu i krčiti put do vrha. Lenji da budu zvezde predstave, ubaciće se kao statisti i ubrzo biti na sceni. U skijanju, dakako, cene slalom i veleslalom.

 Ne d’o bog: Da se ne slažete s njima.
 Ovo je posebno veliki problem u odnosima sa manje inteligentnim Lavovima – ukoliko oni tvrde da je nebo žuto, a vi da je plavo, ubediće vas da ste isuviše mladi i zeleni, isuviše matori i senilni…uglavnom, da nemate pojma. Za veze iz interesa će vam reći da ih je prouzrokovala velika strast i istinske emocije. Nisu debeli, samo su popunjeni, a vi biste baš mogli da smršate. Ili da se ugojite, šta god oni misle da treba.

 DEVICA
 U braku sa poslom. Radoholičar. Cepidlaka. Perfekcionista. Prva ljubav im je bila pčelica u zabavištu, prvi poljubac je bio na takmičenju za najbolji esej o nekom političaru ili istorijskoj ličnosti. Posle raskida sa obrazovanjem, ulaze u večiti brak sa poslom. Ljubav je zagarantovana do groba. Ostale stvari teško da ih interesuju. Nisu klasični karijeristi poput vatrenih znaka, samo su opsednuti radom. Veliki broj Devica viđan je na radnim akcijama u Titovo vreme, mada se priča da su neke zazidali u temelje zgrada, stubove mostova i betonske podloge korita manjih reka. Prave planove, liste, spiskove, tabele; poseduju rokovnike, adresare, telefonske imenike, planere i naloge na to-do aplikacijama po Netu.

 Ne d’o bog: Da polude, pa da morate da se brinete o njima.
 Dobar procenat Devica, u skladu sa svojim imenom, jednog dana jednostavno…pukne. Tada svaka ide svojim putem: neke izrode sedmoro dece, od toga dva para Blizanaca, pa dožive nervni slom. Neke preuzmu na sebe četrdeset poslova i postanu opsednute svojim klijentima, nadređenima i, ako rade s njima, poznatima. Iz predostrožnosti, recite im da uspore, šta god radili.

 VAGA
 Nevaljalci u koži Majke Tereze. Spasli bi ceo svet, prigrlili svu napuštenu decu na svoje grudi, nahranili sve gladne u Africi i gradili kuće u Japanu dok istovremeno svu radijaciju primaju na sebe. Klasične žrtve, uglavnom bez sposobnosti da se odupru. U grupama su moćni i zajedljivi, kao usamljeni su poput šekspirskih glumaca i ličnosti iz Dikensovih romana – nežni, a mračni. U stanju su da urade mnogo više nego svi ostali zajedno, ali teško da ikad išta čine za svoje dobro. Jače Vage dostižu zen kada se oslobode svih pomenutih stega, ali onda ćete vrlo lako postati zavisni od njih i nećete više ništa moći da odlučite bez njih, kao da vam je razum kompletno ispario. Zahvaljujući ovome su i dobili status najvećih zavodnika u horoskopu, što ne vredi baš mnogo, jerbo nisu verni.

 Ne d’o bog: Da se vežete.
 Kakva god ta veza bila, izgledaće kao da ste u braku. Po ceo dan će vam referisati šta rade, gde su bili, šta su imali za ručak i tako to. Ako idu na vikend u prirodu, znaćete. Ako idu na ručak kod bake, znaćete. I šta se onda desi? Napišete knjigu o njima i oni vas ubede da ste voajeri, a onda se pohvataju sa vašim rođakom, roditeljem, najboljim prijateljem i priča ponovo kreće.

 ŠKORPIJA
 Bombe spremne da eksplodiraju. Ne slažu se sa vašim neslaganjem s njima. Neće. Ne zanima ih. Ne žele, jer oni znaju bolje, znaju više i nemate pravo da ih napadate. Teška zlopamtila. Sećaju se dana kad ste im pocepali omiljenu slikovnicu i vrlo rado će vas oboriti na ispitu ili vam reći da niste za posao u njihovoj firmi. Ukoliko ih streljate pogledom, a prvi put ih vidite u životu; napraviće vam skandal i oboje ćete biti uhapšeni, prekoreni ili u ćošku, u zavisnosti od uzrasta. Za razliku od Strelaca, prete otvoreno i kletve su im poprilično maštovite. Imaju spisak ljudi za koje misle da su kreteni, a veoma lako i listu za odstrel. Ponosni su na svoj znak, spominjaće ga, istetovirati, ugravirati, štagod.

 Ne d’o bog: Igrate s njima neku društvenu igru.
 Varaju na kartama, varaju u monopolu, varaju čak i u “Čoveče, ne ljuti se!”. Dovešće vas do suza, besa, cepanja karata, bacanja šahovske table kroz prozor. Ubediće vas da ništa ne radite po pravilima, a kad im pokažete pravila, objasniće vam da su mislili na NJIHOVA pravila, a ne taj bezvezni komad papira o kome vi pričate, to verovatno treba da progutate.

 STRELAC
 Ambiciozni autsajder. Površan, aljkav i neoprezan. Ne voli mnogo da radi, ali ceni uspeh. Ne voli da postupa po onome što mu crkva nalaže, ali će se držati boga k’o pijan plota, jer neko mora da opravda njegove greške. Govori jedno, radi drugo, a sve to vreme misli nešto treće. U stanju je da odjednom reši da promeni ceo svoj život, a u takvoj situaciji briše sve iz prethodnog: posao, imidž, interesovanja, prijatelje, ako treba i supružnike. Uvek čezne za nečim što nema, za nečim što je – po sopstvenom svedočenju – nekad bio. Meša verovanja kao sastojke za čorbuljak, isto to čini i sa filozofijama. Ukratko: ne zna šta radi, a radio bi to.

 Ne d’o bog: Da radite zajedno.
 Skakaće preko vaših leđa da dođe do šefa. Ukoliko je, pak, šef, kitiće se tuđim perjem, preuzimaće sve zasluge, ostavljaće vam pasivno agresivne poruke; a kad mu date to na znanje, ubediće vas da je samo zaboravio da spomene da iza njegovog remek dela stoji čitava četa ljudi. I onda će sve krenuti ispočetka, sve dok vam se ne smuči i pobijete se s njim, pobegnete plačući…ili oba.

 JARAC
 Autoritativni vladar iz senke. Ignorišu sve s čim se ne slažu. Ne odstupaju od unapred zacrtanih normi i pravila. Tvrdoglavi su do mere koju pripadnici ostalih jedanaest znakova ne mogu da shvate. Ne mogu da prihvate poraz i vraćaće se u igru dokle god im srce makar malo kuca, makar to značilo i povratak na košarkaški teren sa štapom za slepa lica. Ne praštaju. Popuju. Ljubomorni su na tuđe partnere, tuđa kola, tuđi uspeh i…ukratko, tuđe je slađe, a u tuđeg tatka poveća patka. Decu driluju do daske, vrlo je lako da negde čuči isfrustrirani vunderkind koga je odgajio par poludelih preživara.

 Ne d’o bog: Da ste suparnici.
 Učiniće sve da vas uništi. Za razliku od Vodolija, koje jednostavno ne vide druge ljude; te Ovnova, Strelčeva i Lavova koji vole da pobeđuju, Jarac voli da ponizi. Ukoliko se trkate na autoputu, nabiće se u vas. Ukoliko zajedno polažete ispit, podmetnuće vam nogu ili baciti indeks. Ukoliko im preotmete potencijalnog partnera, snimaće vas u krevetu, ako treba i kroz ključaonicu.

 VODOLIJA
 Oni, pa onda ostatak sveta. Roboti. Egoisti do nenormalnih granica. Istinski hejteri. Skloni seksualnoj nastranosti, kombinacijama, varijantama i šemama. U krvi im je da sve druge ljude posmatraju kao šarlatane, budale i autsajdere, jer samo oni posmatraju svet kako treba. Poslovična masna ćebad – ako njima nije dobro, ne treba da bude dobro ni vama, jer je njihov identitet ispred vaših osećanja. Ne bi prepoznali modu ni kad bi ih udarila po glavi, izgovaraju se na ekcentričnost. Ne umeju da kritikuju, jer ih boli donji deo leđa za sve što je tuđe. Politi vodom i izazvati kratak spoj, pa reprogramirati. Ili promenite datum rođenja, jer veruju samo drugim Vodolijama – to je klan, sekta, puk.

 Ne d’o bog: Da im kažete nešto lepo.
 Znate, samo oni imaju pravo da cene sebe, u njihove hermetički zatvorene tokove misli ne može da uđe strani predmet, strana osoba ili ilegalno doseljeni pletač korpi iz Laosa. Ustvari, za njih je svako u rangu pomenutog pletača korpi, eventualno u rangu onih što prodaju stare kartonske kutije na buvljaku.

 RIBE
 Narkomani, sa drogom ili bez nje. Plačičipkice. Nisu pravi hejteri, samo se prave, ali su u stanju oči da vam izvade. Vole publiku, život im je drama. Skloni narkoticima, mada su nadrogirani po prirodi. Ukoliko nemaju para za narkotike, piće, pušiće, prežderavaće se. Nema šanse da se skrase pre četrdesete, kad konačno dođu do para. Onda izrode gomilu dece, ostanu bez para i sve počinje ponovo. Usta ne zatvaraju. Teraju vas da se divite njihovim talentima i smaraju vas divljenjem vašim talentima. Sve miriše na njihovu bubblegum romantiku, a vi znate da je to bilo u modi pedesetih godina XX veka. Ukoliko su vernici, postoje velike šanse da će ih vrbovati neka sekta, koju će posle sami preuzeti.

 Ne d’o bog: Da slušate njihove ispovesti.
 Neće vam biti dobro od toga, možda i po nekoliko dana. Kontradiktorne su, smatraju da su kudikamo pametnije od celokupne svetske populacije, usta ne zatvaraju, plačičipkice. Takođe se mnogo ponavljaju. Takođe se mnogo ponavljaju. Takođe se mnogo ponavljaju. E da, mnogo se ponavljaju.

Izvor:
http://www.lajk.ba/novost?k=20&id=26371 (http://www.lajk.ba/novost?k=20&id=26371)
Naslov: Odg: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: flylord 13.01.2012. 09:50
Citat
RIBE: Ribe vole firmirane stvari, s poznatim imenima, ali ne da bi istakli etiketu (kao što to Lavovi rade), već da bi se osećali sigurnije, pošto im robna marka garantuje kvalitet. Vole i originalne suvenire, a najviše amajlije za sreću.

Ovo ali bas nije tacno. Ja sam riba i veze nema sa ovim :)

A ono za strahove.. bas se i ne plasim vilenjaka i svega zivog.. mislim neko olicenje hrabrosti ali nisam be ni tolika kukavica :D
Kao sto uvek pricam.. horoskop je obicna glupost :)
Naslov: Odg: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: SanjaizNIsa 15.01.2012. 17:30
Citat
ali su u stanju oči da vam izvade.
ipak nadjosmo se u necemu :P
Naslov: Odg: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: tanjanish 16.01.2012. 21:25
Pa ima malo istine ne da nema :hihi:
Naslov: Odg: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: Mixa 20.01.2012. 22:38
Evo malo iz zenskog ugla.......da budemo ravnopravni prema curama... :D


Ovan
- Bahati gadovi, uvek moraju biti šefovi i glavni u svemu. Uzrok je, verovatno, mali penis ili male s**e.

Bik - Samozadovoljne ćutljive seronje, dosadni kao klub filatelista.

Blizanc
i - Glavni ogovarači i trač-babe, izdajice i prevrtljivci sa dvostrukim merilima koja se menjaju svakih 10-15 minuta. Valjda je i sam Juda bio blizanac.

Rak - Posesivni ludaci, uvrede se ako im dobro jutro niste poželeli u pravilnoj intonaciji, menjaju raspoloženje kako im padne na pamet.

Lav - Arogantni, večni podcenjivači, puni velikih planova za sve koji na kraju koriste samo njima (kao da ih je i briga za druge).

Devica - Opsesivno-kompulzivni neurotici koji se stresa oslobađaju čisteći stan, slažući garderobu i kineski porcelan, prezahtevne cepidlake kojima ni previše nije dovoljno.

Vaga - Narcisoidini šizofrenici, ogledalo im je najbolji prijatelj, treba im nedelju dana dok se odluče hoće li naručiti Koka Kolu ili Pepsi, toliko su lenji da je pravo čudo kako uopšte ustaju iz kreveta.

Škorpija - Samosažaljevajući autodestruktivci koji svoju jagmu ne mogu podneti sami pa moraju povući još 100 ljudi sa sobom, da je sutra kraj sveta oni se ne bi šokirali, verovatno sudelujući u sado-mazo orgijama.

Strelac - Raspikuće i kockari, uživaju soliti pamet, a entuzijazam im je toliki da je i oživeti mrtve sasvim moguće, naravno, samo ako oni to rade, užasavaju se priznati da znaju za osećaj tuge.

Jarac - Pravi pravcati goniči robova, veruju u sudbinu do zadnjeg slova, reč ''oprostiti'' ne postoji u njihovom rečniku, prodali bi guzicu za društveni status.

Vodolija - Vulgarni i nepristojni perverznjaci, večita zabadala u privatni život drugih, verovatno ne iznenađuje činjenica da je po statistici u CIA najviše špijuna upravo u znaku vodolije.

Ribe
- Samosažaljevajući dosadnjakovići, čekaju da ih neko uteši, ne mogu se ni popišati bez tuđe pomoći, i najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju pa gnjave ljude okolo. U pauzi kad su dobre volje bave se tuđim problemima, pa opet padnu u depresiju - i tako u krug.


Naslov: Odg: Horoskop - cega se plasi koji znak
Poruka od: gogi89 10.02.2012. 20:54
ja sam bik i mene su 100% pogodili