Grad Niš

Aktuelne teme => Sport => Temu započeo: KBS Naisus 30.05.2014. 16:01

Naslov: Humanitarna akcija - POMOZI I TI
Poruka od: KBS Naisus 30.05.2014. 16:01
I KBS Naisus će se svojim skromnim doprinosom uključiti u pružanje pomoći onima kojima je to danas najpotrebnije a koji su na svojoj koži osetili posledice katastrofalnih poplava te u tom cilju i organizuje humanitarnu akciju - POMOZI I TI.
 
          Svedoci smo nesreće katastrofalnih razmera, o kojima smo do sada samo u knjigama mogli da nađemo odnosno na malim ekranima i/ili na bioskopskim platnima mogli da vidimo. Da tako što nije puka fikcija te da može i nas i naše najbliže da snađe, uverili smo se prethodih dana, kada se priroda okrenula protiv nas. Do sada je nekoliko desetina izgubilo svoje živote dok se još uvek za nekim osobama traga. Raseljeno je nekoliko desetina hiljadaljudi, uništeni domovi, porodice nisu na okupu.
 
      - Ovim dopisom upućujem APEL svima da se odazovu akciji, koju Klub organizuje, pod nazivom POMOZI I TI, i pokažu na delu svoju humanost te veliko sportsko srce. NameraKluba jeste da se prikupi što više pomoći u vidu: hrane, vode, lekova, ćebadi i posteljine, odeće i donjeg veša, obuće, sredstava za higijenu; kao i svega onog što je potrebno za najmlađe (mleko, pelene, bebi hrana, bebi odeća i sl.). Na ovaj način ćemo makar malo pomoći onima kojima je to najpotrebnije i naći im se u nevolji koja ih je zadesila. - rekao je prvi čovek KBS Naisus-a - Nebojša Anđelković.
 
          Sredstva će biti prikupljana u terminima održavanja treninga (od 20č do 22.30č u Trgovinskoj školi - ul.Majakovskog 2) a zatim odneta u kancelarijuTekvondo asocijacije Srbije u subotu (07.juna 2014.god.). Odlazak u naš glavni gradtakmičari KBS Naisus-a će, pored dokazivanja svoje humanosti, iskoristiti da se po ko zna koji put oprobaju na tatamiju sa takmičarima Beogradskog tekvondo saveza.
 
          Zato budite humani, te koliko je to u vašoj moći, pozovite sve koje znate i odazovite se našoj akciji zajedno sa nama. Unapred zahvalni.
Naslov: Odg: Humanitarna akcija - POMOZI I TI
Poruka od: IVAN 29.06.2014. 23:08
Molim te da tekst formatiras pre nego sto ga postavis kao temu na formu.