collapse

* Korisnik

 
 
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

* Izdvajamo

* Statistika

  • stats Ukupno članova: 13.238
  • stats Ukupno poruka: 152.069
  • stats Ukupno tema: 10.583
  • stats Ukupno kategorija: 6
  • stats Ukupno foruma: 72
  • stats Najviše prisutnih korisnika: 1.211

Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - su.rosa

Stranice: [1]
1
Obrazovanje / Nemacki u Nisu?
« poslato: 08.09.2012. 20:25 »
Planiram da uskoro pocnem da idem na casove nemackog, pa me interesuju vasi predlozi i utisci o skolama jezika koje nude ucenje nemackog. Za sada razmisljam o Narodnom univerzitetu ili skoli Germanica, zanima me sta mislite njima i ima li boljih (ne i skupljih) opcija? Pozdrav!  ;)

2
Naše inicijative / Zatvoriti ulaz u tvrdjavu za automobile?
« poslato: 18.07.2012. 12:14 »
Sinoć sam izašla da prošetam po tvrđavi i prvo što sam ugledala bila je gomila automobila parkiranih ispred klubova i kafića. Kojom god stazom da sam išla na svakih nekoliko minuta morala sam da se sklanjam da bi neki automobill prošao, psa nisam mogla ni da pustim s povoca u strahu da ga neko ne pregazi. Prosto ne mogu da verujem, zar ćemo zaista dozvoliti da se jedno od najvećih šetališta u gradu i nacionalni spomenik pretvori u reli stazu? Da li želimo da umesto svežeg vazduha i na ovom mestu udišemo izduvne gasove automobila? Moje je mišljenje da što pre treba postaviti rampe i prepreke na ulaze u tvrđavu, pre nego što neko bude povređen.

Stranice: [1]