collapse

* Korisnik

 
 
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

* Izdvajamo

* Statistika

  • stats Ukupno članova: 13.238
  • stats Ukupno poruka: 152.074
  • stats Ukupno tema: 10.587
  • stats Ukupno kategorija: 6
  • stats Ukupno foruma: 72
  • stats Najviše prisutnih korisnika: 1.211

Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - butterfly

Stranice: [1]
1
Trg / Kolacici sudbine!
« poslato: 15.07.2009. 22:20 »
Svakog dana odaberite svoj "kolacic sudbine"-svoju sudbinsku poruku, i sadrzaj iste mozete podeliti sa nama.:D

ovde-> http://www.astrolook.com/kolacici.shtml

Poslato: 15.07.2009. 23:12

Evo moje poruke za danas:

Zadovoljni ste sami sobom, jer mislite da zivot za Vas ne predstavlja veliku enigmu. Ipak, niste ni svesni svog neznanja - sve dok Vas nesto ne bude "lupilo po glavi".

Ovo je tako tacnooo...

2
Sport / Roleri
« poslato: 15.07.2009. 21:03 »
Jel vozi neko rolere? Ja sam ih kupila i imam jaku zelju da naucim da vozim, mislim da imam i talenta ali mi treba neki mali kurs. Nemam blage veze da se zaustavim  :hihi: tako da je bilo opasnih padova. Ako neko vozi neka se javi da vozimo zajedno :D

3
Psihologija / Psihijatrijsko unistavanje...
« poslato: 14.07.2009. 22:16 »
Po meni jako zanimljiv tekst, ako imate neki komentar, izvolite...

…zlostavljanje i smrti poznatih licnosti.Poslato: 14.07.2009. 23:02

Bilo bi lako formirati mišljenje da su životi umjetnika neizbježno burni i da, za neke, pritisak uspjeha nosi zahtijeve prevelike da bi se podnijeli. Takođe bi bilo lako vjerovati da da biste bili umjetnik trebate biti neurotični ili neka vrsta tragične ličnosti.Ništa od toga nije istina.U svakom od ovih slučajeva dole navedenih, djelovali su skriveni uticaji kako bi obezbijedili rezultate. Svakom od ovih velikih umjetnika i mnogim drugima koji su nas napustili bila je ponuđena "pomoć". Umjesto toga oni su izdati. Ova izdaja je došla preko direktnog i indirektnog uticaja psihijatara ili psihologa, koji su tvrdili da će pomoći, ali su za posljedicu imali destruktivan uticaj koji je ove umjetnike ostavio smrtno oštećene - ili mrtve.


Poslato: 14.07.2009. 23:05

KURT COBAIN: 1967 – 1994 Talentovanom i kreativnom dijetetu, Cobain-u je postavljena pogrešna dijagnoza "hiperaktivnosti" i prepisan mu je Ritalin (metilfenidat hlorid, psihijatrijska droga za djecu i odrasle) koji je sličan kokainu i stvara jaku ovisnost. Neželjena dejstva uključuju nesanicu, mučninu, stomačne tegobe, halucinacije i predispoziciju za kasniju upotrebu kokaina. Da bi se spriječila nesanica, prepisani su sedativi. Došlo je do "napredovanja" do uličnih droga, uključujući heroin. Povećanje Ritalina nije liječilo njegova hronična medicinska stanja koja su ga pratila kroz čitav život, uključujući stomačne tegobe "gorenja i gađenja" za koje je Cobain rekao da ih heroin gasi. Upisao se u centar za oporavak od psihijatrijskih droga u Los Anđelesu. Trideset šest sati nakon upisa, pobjegao je i završio svoj život jednim pucnjem u glavu iz sačmarice. U njegovom krvotoku pronađeni su heroin i valium.


Poslato: 14.07.2009. 23:06

MARILYN MONROE: 1926 – 1962 1955. godine, glumački trener je preporučio da se Monroe podvrgne psihoanalizi kako bi smirila svoju "eksplozivnu energiju". Započela je i konačno posjetila psihijatra Marianne Kris, koja joj je prepisala barbiturate koje je glumica zloupotrebljavala do svoje smrti. Na psihoanalizi, Monroe je rekla da se osjeća "kao da idem u krug. Uvijek je bilo...ne gdje idem, nego gdje sam bila?" 1960. Monroe je posjetila psihijatra Ralph-a Greenson-a, čija je kontrola nad njom bila brza, prekidajući sve njene bliske veze. Do 1962., shvatila je - prekasno - da mora "prekinuti vezu sa Greenson-om". Nakon što je provela s njim šest sati, pronađena je mrtva od predoziranja. U periodu od sedam godina prije uticaja psihijatara, napravila je 23 filma. U sedam godina njenog psihijatrijskog "liječenja", napravila je samo šest filmova.


Poslato: 14.07.2009. 23:08

STEVIE NICKS "Moja kreativnost je nestala. Postala sam ono što zovem "bilo koja" osoba. Ništa mi više nije bilo važno..." - Stevie Nicks, ovisna od sredstava za smirenje. Stevie Nicks, pjevačica i vođa grupe "Fleetwood Mac", dala je u javnost o svom petogodišnjem odsustvu sa muzičke scene: bila je ovisna o sredstvu za smirenje, Klonopin-u, koji joj je prepisan od strane psihijatra za odvikavanje od kokaina: "Otišla sam kod psihijatra. To je bila loša odluka... dao mi je ovaj lijek koji mi je skoro uništio karijeru, skoro uništio mene, skoro uništio moje roditelje - jer su me oni jednostavno izgubili tokom tih godina..."Nicks je pričala o velikim poteškoćama koje je imala pri odvikavanju od Klonopin-a: "Ubijao me je... Bila sam tamo (u centru za odvikavanje) 45 dana, stvarno, stvarno bolesna. I gledala sam generacije ovisnika o drogama kako dolaze i odlaze. Znate, ovisnici o heroinu, 12 dana... i odu. A ja sam još uvijek bila tamo."


Poslato: 14.07.2009. 23:10

VIVIEN LEIGH: 1913 – 1967 Vivien Leigh, zvijezda klasičnih filmova kao što su "Gone with the Wind" i "A Street Car Named Desire" uzastopno je dobijala elektrošokove koji su ostavljali opekotine na njenim sljepočnicama. Muž Sir Lawrence Oliver bio je uništen promjenama u njenoj ličnosti: "Sada mi je bila veći stranac nego što sam ikada mislio da je to moguće." U stvarnosti, Leigh je patila od tuberkuloze (TB) i "lijekovi" koji su joj prepisani za to - ne za njenu "mentalnu bolest" - prouzrokovali su mentalnu zbunjenost i toksičnu psihozu.


Poslato: 14.07.2009. 23:11

FRANCES FARMER: 1913 – 1970 Frances Farmer je bila uspješna filmska i pozorišna glumica u Holivudu i Brodveju tokom 1930-ih i 1940-ih godina. Jessica Lange je portretisala njenu priču u filmu "Frances". Uznemirena zbog niza propalih veza, Farmer je bila nehotično hospitalizovana 1943. Tokom sedam godina, bila je podvrgnuta 90 insulinskih šokova i elektrošokova, i bila prodana od strane psihijatrijskog osoblja pijanim mornarima koji su je uzastopno silovali. Rekla je da su je "silovali bolničari, glodali pacovi, da je otrovana pokvarenom hranom, vezana lancima u ćeliji za mentalno zaostale, vezana u ludačkoj košulji i napola davljena u hladnim kupatilima." Njeno poslednje "liječenje" bila je lobotomija od strane Walter-a Freeman-a. Farmer nikada nije povratila svoje sposobnosti i umrla je, siromašna.


Poslato: 14.07.2009. 23:11

ROBERT WALKER: 1918 – 1951 Robert Walker bio je jedan od glavnih glumaca uz Judy Garland 1944. u filmu "The Clock". Nakon njegovog raskida sa glumicom Jennifer Jones mnogo je pio i MGM mu je postavio ultimatum: podvrgni se liječenju na "Menninger" psihijatrijskoj klinici ili dobijaš otkaz. Nakon što je Walker otpošten, započeo je regularno liječenje kod psihijatra Frederick Hacker-a. 28. avgusta 1951., Walker je umro nakon što su mu dati barbiturati dok je bio pijan. Analitičar Alex Rogawski je izjavio: "Hacker je ubio Robert-a Walker-a."


Poslato: 14.07.2009. 23:12

JUDY GARLAND: 1922 – 1969 1939, Judy Garland je igrala glavnu ulogu u filmu "The Wizard of Oz" i snimila svoju autorsku pjesmu "Over the Rainbow." Međunarodna zvijezda je sa 17 godina primjećena u "Hollywood Walk of Fame". Njen ugovor je zahtijevao da se njen fizički izgled ne mijenja, pa su Garland-ovoj prepisani amfetamini za "kontrolu" težine i barbiturati za spavanje. Ovisna o drogama, koje su prouzrokovale halucinacije i samoubilačke težnje, njeno ponašanje je postalo čudno i poremećeno. 1949., podvrgnuta je elektrošokovima. Njeni zdravstveni problemi prouzrokovani "lijekovima" (psihijatrijskim drogama) su se pogoršali, njene jetra i slezina su masivno otekle. 1969., Gerland-ova je umrla od predoziranja psihijatrijskim drogama u londonskom hotelu.


Poslato: 14.07.2009. 23:13

BILLIE HOLIDAY: 1915 – 1959  Kraljica džeza, Billie Holiday, postala je ovisna o heroinu. 1946, pokušala je da se odrekne loše navike uz "pomoć" psihijatara, plaćajući 2000 dolara - u to vrijeme ogromna suma - za trosedmični boravak u sanatorijumu za mentalne bolesti. Psihijatrijsko "liječenje" nije uspjelo. Za godinu, uhapšena je pod optužbom za posjedovanje droge, a njen kabare program koji je trebala izvesti u Nju Jorku je otkazan. Umrla je (while under house arrest) u gradskoj bolnici.


Poslato: 14.07.2009. 23:14

CHARLIE "BIRD" PARKER: 1920 – 1955 Do 15-e godine života, Charlie "Bird" Parker je bio muzičar koji je radio, uvodio inovativne ideje u džez i kasnije, pomogao u stvaranju bibopa (pravac u džezu nastao 1940-ih). 1946, "Bird" je uhapšen u Los Anđelesu zbog posjedovanja droge i zatvoren u psihijatrijsku instituciju "Camarillo". Jedva je izbjegao elektrošokove nakon što je doktor rekao : "To bi moglo trajno oštetiti Parker-ove reflekse, napraviti od njega... veoma prosječnog muzičara." Umjesto toga, ipak, prepisane su mu jake psihotropične droge. 12. marta 1955, "Bird" je umro od srčanog udara uzrokovanog stanjem miješanja "lijekova" i alkohola.


Poslato: 14.07.2009. 23:14

BUD POWELL: 1924 – 1966 Rođen u Harlemu, Powell je snimio svoje prve snimke na ploči kada je imao 19 godina. 1945, bio je pretučen i primljen u psihijatrijski objekat "Bellevue" u Nju Jorku. Na prijavnom formularu kao profesiju napisao je: "Pijanista i kompozitor više od 1000 pjesama." Psihijatar mu je dijagnostifikovao "zablude veličanstvenosti" i stavio mu ludačku košulju. Zatim je proveo godine unutar i van institucija gdje je drogiran i podvrgnut elektrošokovima. Njegovo zdravlje se brzo pogoršavalo. Umro je od posljedice kombinacije propadanja jetre, tuberkuloze (TBC) i pothranjenosti. Pet hiljada ljudi postrojilo se ulicama Harlema da mu oda počast na njegovoj sahrani.


Poslato: 14.07.2009. 23:15

ERNEST HEMINGWAY: 1899 – 1961 Dobitnik Nobelove nagrade, pisac Ernest Hemingway je prevaren da se javi na psihijatrijsku instituciju. Dato mu je više od 20 tretmana elektrošokovima. Rezultat ga je uništio. Malo kasnije, rekao je prijatelju: "Pa, koji je smisao uništavanja moje glave i brisanja mog pamćenja, što mi je najvažnije, i ostavljanja me bez posla? Liječenje je uspjelo ali smo izgubili pacijenta..." u julu 1961., danima nakon što je otpušten iz psihijatrijske klinike "Mayo", Hemingway je počinio samoubistvo.


Poslato: 14.07.2009. 23:16

DEL SHANNON: 1934 – 1990 Del Shannon je bio američka rok legenda 1960-ih. U 27-oj godini života napisao je "Runaway" hit broj 1 u 21 zemlji. Preko 200 umjetnika je obradilo tu pjesmu, uključujući Elvis-a Presley-a i Bonnie Raitt-a. 1980-ih, Shannon je snimio album "Drop Down and Get Me", čiji je producent bio Tom Petty. 1990., pravio je raspored za evropsku turneju i konsultovao se sa psihijatrom zbog stresa. Prepisan mu je Prozac. Njegova supruga Lee Anne je rekla: "Gledala sam ga kako se pretvara u nekoga ko je uzrujan, nemiran, sa tremorom ruku, nesanicom i nije mogao funkcionisati." Petnaest dana poslije, Shannon se ubio pucajući u sebe.

4
Lyrics / Michael Jackson
« poslato: 09.07.2009. 20:29 »
RIP MJ Njegove pesme...

Poslato: 08.07.2009. 21:26

Will you be there

Hold me
Like the river Jordan
And I will then say to thee
You are my friend

Carry me
Like you are my brother
Love me like a mother
Will you be there?

Weary 
Tell me will you hold me?
When wrong, will you scold me?
When lost, will you find me?
But they told me 
A man should be faithful
And walk when not able 
And fight 'til the end
But I'm only human

Everyone's taking control of me
Seems that the world's 
Got a role for me
I'm so confused 
Will you show it to me?
You'll be there for me
And care enough to bear me

Hold me (show me)
Lay your head lowly (lowly)
Softly then boldly (yeah-ah)
Carry me there (I'm only human)
Lead me (hold me)
Love me and feed me (yeah yeah yeah)
Kiss me and free me (yeah-ah)
I will feel blessed (I'm only human)

Carry (carry)
Carry me boldly (carry-y me)
Lift me up slowly (yeah-ah)
Carry me there (I'm only human)
Save me (save me)
Heal me and bathe me (lift me up, lift me up)
Softly you say to me
I will be there (I will be there)

Lift me (don't leave)
Lift me up slowly
Carry me boldly (yeah-ah)
Show me you care (carrrre)
Hold me (whoo)
Lay your head lowly (get lonely sometime)
Softly then boldly (I get lonely, yeah-ah)
Carry me there (will you be there)

Need me (whoo)
Love me and feed me (lift me up, hold me up, lift me up sometime)
Kiss me and free me (up sometime)
I will feel blessed (yeah-ah)

(Spoken)
In our darkest hour
In my deepest despair
Will you still care?
Will you be there?
In my trials
And my tribulations
Through our doubts
And frustrations 
In my violence
In my turbulence
Through my fear
And my confessions
In my anguish and my pain
Through my joy and my sorrow
In the promise of another tomorrow
I'll never let you part
For you're always in my heartPoslato: 08.07.2009. 21:27

Dangerous

The way she came into the place
I knew right then and there
There was something different
About this girl
The way she moved
Her hair, her face, her lines
Divinity in motion
As she stalked the room
I could feel the aura
Of her presence
Every head turned
Feeling passion and lust
The girl was persuasive
The girl I could not trust
The girl was bad
The girl was dangerous

I never knew but I was
Walking the line
Come go with me
I said I have no time
She said don't you pretend we didn't
Talk on the phone
My baby cried
And left me standing alone

Chorus:
She's so dangerous
The girl is so dangerous
Take away my money
Throw away my time
You can call me honey
But your no damn good for me


She came at me in sections
With the eyes of desire
I fell trapped into her
Web of sin
A touch, a kiss
A whisper of love
I was at the point
Of no return
Deep in the darkness of
Passion's insanity
I felt taken by lust's
Strange inhumanity
This girl was persuasive
This girl I could not trust
The girl was bad
The girl was dangerous

I never knew
But I wan living in vain
She called my house
And said you know my name
And don't you pretend
You never did me before
With tears in her eyes
My baby walked out the door

Chorus

Dangerous
The girl is so dangerous
I have to pray to God
'Cause I know how
Lust can blind
It's a passion in my soul
But you're no damn lover
Friend of mine

And then it happened
She touched me
For the lips of
A strange woman
Drop as a honeycomb
And her mouth was
Smoother than oil
But her inner spirit and words
Were as sharp as
A two-edged sword
But I loved it
'Cause it's dangerous

I cannot sleep alone tonight
My baby left me here tonight
I cannot cope 'til it's all right
You and your manipulation
You hurt my baby

Chorus
(Repeat - ad lib to end)


Poslato: 08.07.2009. 21:29

Njegovi albumi...

album: "Got To Be There" (1972)

Ain't No Sunshine
I Wanna Be Where You Are
Girl Don't Take Your Love From Me
In Our Small Way
Got To Be There
Rockin' Robin
Wings Of My Love
Maria (You Were The Only One)
Love Is Here And Now You're Gone
You've Got A Friend


Poslato: 09.07.2009. 21:19

album: "Ben" (1972)

Ben
The Greatest Show On Earth
People Make The World Go Round
We've Got A Good Thing Going
Everybody's Somebody's Fool
My Girl
What Goes Around Comes Around
In Our Small Way
Shoo-Be-Doo-Be-Doo-Da-Day
You Can Cry On My Shoulder


Poslato: 09.07.2009. 21:20

album: "Music & Me" (1973)

With A Child's Heart
Up Again
All The Things You Are
Happy
Too Young
Doggin' Around
Johnny Raven
Euphoria
Morning Glow
Music & Me


Poslato: 09.07.2009. 21:21

album: "Forever, Michael" (1975)

We're Almost There
Take Me Back
One Day In Your Life
Cinderella Stay Awhile
We've Got Forever
Just A Little Bit Of You
You Are There
Dapper Dan (Freestyle)
Dear Michael
I'll Come Home To You


Poslato: 09.07.2009. 21:22

album: "Off The Wall" (1979)

Don't Stop 'Til You Get Enough
Rock With You*
Working Day And Night
Get On the Floor
Off The Wall*
Girlfriend
She's Out Of My Life
I Can't Help It
It's The Falling In Love
Burn The Disco Out


Poslato: 09.07.2009. 21:23

album: "Thriller" (1982)

Wanna Be Startin' Somethin'
Baby Be Mine
The Girl Is Mine
Thriller*
Beat It
Billie Jean
Human Nature*
P.Y.T. (Pretty Young Thing)
The Lady In My Life
Carousel


Poslato: 09.07.2009. 21:24

album: "Bad" (1987)

Bad
The Way You Make Me Feel
Speed Demon
Liberian Girl
Just Good Friends
Another Part Of Me
Man In The Mirror
I Just Can't Stop Loving You
Dirty Diana
Smooth Criminal
Leave Me Alone
Streetwalker [2001 Special Edition]
Fly Away [2001 Special Edition]


Poslato: 09.07.2009. 21:25

album: "Dangerous" (1991)

Jam
Why You Wanna Trip On Me
In The Closet
She Drives Me Wild*
Remember The Time
Can't Let Her Get Away
Heal The World
Black Or White
Who Is It
Give In To Me
Will You Be There
Keep The Faith
Gone Too Soon
Dangerous


Poslato: 09.07.2009. 21:26

album: "HIStory - Past, Present And Future - Book 1" (1995)

Scream*
They Don't Care About Us
Stranger In Moscow
This Time Around
Earth Song
D.S.
Money
Come Together
You Are Not Alone
Childhood
Tabloid Junkie
2 Bad
HIStory
Little Susie
Smile


Poslato: 09.07.2009. 21:27

album: "Blood On The Dance Floor - HIStory In The Mix" (1997)

Blood On The Dance Floor
Morphine
Superfly Sister
Ghosts
Is It Scary?


Poslato: 09.07.2009. 21:28

album: "Invincible" (2001)

Unbreakable
Heartbreaker
Invincible
Break Of Dawn
Heaven Can Wait
You Rock My World*
Butterflies
Speechless
2000 Watts
You Are My Life
Don't Walk Away
Privacy
Cry
The Lost Children
Whatever Happens
Threatened


Poslato: 09.07.2009. 21:28

other songs:

Butterflies (Remix)
Elizabeth, I Love You
Hot Street
Nite Line
On The Line
One More Chance
Someone In The Dark
Trouble
We're The World (USA For Africa)

5
Lyrics / Nina Badric
« poslato: 08.07.2009. 20:38 »
Pisemo textove njenih pesama...

Poslato: 08.07.2009. 21:35

Ako kazes da me ne volis

Sve sad znam sad je kraj 
tvoje rijeci nisu vise iskrene 
tuzno je kako sve prolazi 
kada treba biti najbolje 
znam vise nema povratka 
al' me boli istina 
da sve sto vrijedi sam izgubila 

Ref.
Jer ako kazes da me ne volis 
ja necu suzu pustiti 
i svaka tvoja rijec ce boljeti 
al' pogled necu sakriti 
Pusti da vjerujem 
ma da mi sve jos tvoje pripada 
jer ako kazes da me ne volis 
znat' cu da stvarno odlazis 

Slazi mi ponovo 
da ti prazan pogled 
uvijek zapamtim 
reci da nisi me volio 
da ti bude lakse otici 
znam vise nema povratka 
al' me boli istina 
da sve sto vrijedi sam izgubila 


Poslato: 08.07.2009. 21:36

Ako odes ti

Vjeruj mi, 
Ja ne znam sto bih da te izgubim 
Moj cijeli svijet bi stao 
Da se sama probudim 

Pogledaj, 
Tu na mome licu sve ces vidjeti,
Samo tebi pripadam, 
Mene moras voljeti. 

Kao kap na dlanu drzis me 
I da bolji postoje 
Znam da voljela bih tebe 
Svaki put bas kao prvi je 
Neka potraje, zauvijek... 

Ako odes ti 
Jos jedan zivot s tobom odlazi 
Jer u drugima 
Ni prijatelja necu imati. 
Ne daj da osjetim strah, 
Samo me zagrli sad 
I neka bude tako kao da je 
Posljednji put. 

Slucajno, 
K'o vjetar u tvoj zivot usla sam 
Ima nesto na tvome licu 
Kao da te oduvijek znam 
Kao kap...Poslato: 08.07.2009. 21:37

Ako pogledas u mene

Ako pogledas u mene 
ti ces vidjeti moj san 
tada znat' ces da te trebam 
vise nego ikada 

Al' mogu ja bez tebe 
isto ko do sad 
moja ljubavi 
ti kazes da je 
sve bez veze 
i da morali smo 
mi sve izgubiti 
kao da si zelio, 
zelio da dodje taj dan 

Da smo ja i ti 
samo probali 
mozda bismo sad duze trajali 
da smo znali mi 
sto smo imali 
ne bismo zauvijek sve izgubili 

A kad pogledas u mene 
vise necu biti tu 
i necu vise zeljeti 
s tobom se ponoviti 

RAP: 

Check it! 
I need you back 
into my life, 
I really wanna 
make you my wife, 
I know we made 
mistakes before, 
But now I come back 
and I realize 
That the love we once shared 
We'll share once more

6
Lyrics / Aleksandra Radovic
« poslato: 08.07.2009. 19:41 »
Pisemo textove njenih pesama...

Poslato: 08.07.2009. 20:37

Bori se...

Ova bitka samo je za dvoje, zrtve dve u ratu ljubavi
Ovu bitku kako stvari stoje, gubi ko sve ostavi
Prva ja sto glumim da sam jaka,drugi ti sto ne znas da si slab
Pretvaramo dan u nocnu moru, ljubav u ljubomoru.

Bori se, bar jos jednom, bori il odlazi
Zastavu belu stavi, nas je rat zbog ljubavi.
   
Ova bitka pamtice heroje,da li I to vredi postati?
Ovu bitku kako stvari stoje gubi ko ce ostati.


Poslato: 08.07.2009. 20:40

Nemoj...

Nocas ne mogu da zaspim,pred oci dolazis mi
I samo lepog se secam,ruzno sve zaboravim
I mrzim to sto sam sama sto konce ne mogu da pohvatam opet
Slepom ulicom hodam a kraj znam joj napamet
Ti si bio sav moj svet, kazi zasto kvaris sve?
Sada kad je najgore, opet nisi uz mene…
Nemoj da kazes da svemu je kraj, necu podneti
Da nema te tu kada zapocnem dan I nisam ti ni na pameti
Nemoj da kazes da svemu je kraj, iako odavno vidi se
Kad se iskrades iz naseg kreveta,da ides njoj-to jasno je.
I mrzim to sto sam slaba,sto konce ne mogu da pohvatam opet
Slepom ulicom hodam a kraj, znam joj napamet…

Stranice: [1]